fbpx

Hoe volgers verwijderen op Twitter?

Stel dat je op Twitter gevolgd wordt door een persoon of organisatie waar je absoluut geen band mee hebt, dan ben je zo’n volgers soms liever kwijt dan rijk.

Daarom geven we je een eenvoudig stappenplan mee van hoe je bepaalde volgers kan wissen:

Stap 1

Log in op je Twitter account en klik op het aantal dat je ziet staat onder Volgers.

twitter volgers verwijderen 1

 

Stap 2

Je ziet een lijst van de mensen die jou volgen. Klik op het tandwiel symbool  boven iemands naam en kies Blokkeren of rapporteren.

Tip: Als je gewoon de Tweets van de persoon in kwestie niet meer wil zien op je wall, maar de persoon ook niet wil blokkeren, biedt Twitter een nieuwe functionaliteit: Negeren

twitter volgers verwijderen 2

 

Stap 3

Zorg ervoor dat de eerste functie aangevinkt is (@persoon blokkeren). Zoals eronder vermeld staat zal de persoon dan niet langer in staat zijn om je te volgen (en ook niet om je bericht te sturen of te taggen)

twitter volgers verwijderen 3

 

Klaar

Nu de persoon geblokkeerd is, ontvolg jij hem/haar automatisch en omgekeerd dus ook. Maar geen nood: je kan de persoon in kwestie achteraf nog steeds deblokkeren mocht je dat willen.

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *