fbpx

Hoe Whatsapp tijdelijk uitzetten?

Nee het is niet letterlijk mogelijk om Whatsapp uit te schakelen (zolang de app geïnstalleerd is toch), maar je kan wel alle meldingen uitschakelen. Het kan soms enerverend zijn wanneer je iets aan het doen bent en de meldingen/berichten van Whatsapp komen steeds op je scherm. Wil je Whatsapp tijdelijk uitschakelen op je iPhone? Dan toont dit artikel hoe je meldingen van Whatsapp kan uitzetten:

Stappen

Stap 1: Kies in Whatsapp rechtsonder Instellingen
Stap 2: Kies in instellingen het item Berichtgeving
Stap 3: Daar zie je dat standaard alles op groen & Notitie staat
Stap 4: Alles wat groen is, schuif je naar een wit bolletje en alles wat Notitie is, schuif je naar Geen

Zo zal je voortaan van Whatsapp geen enkele melding meer ontvangen en heb je het eigenlijk uitgeschakeld.

Tip: Zit je veel op Whatsapp?

Zorg er dan voor dat je een abonnement hebt met veel mobiele data van Mobile Vikings of Scarlet Mobile. Zo kan je naar hartenlust surfen op Snapchat, Youtube, Facebook en Instagram zonder dat je op het einde van de maand voor verrassingen komt te staan 😉

whatsapp uitzetten 1 whatsapp uitzetten 2 whatsapp uitzetten 3 whatsapp uitzetten 4

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

2 gedachten over “Hoe Whatsapp tijdelijk uitzetten?”

  1. De versie van mijn Whatsapp is verouderd. Ik moet de nieuwste versie ui Google Play Store downloaden. Wanneer ik dat wil doen moet ik een wachtwoord intikken. Volgens mij heb ik geen wachtwoord voor Whatsapp. Kan dat?

    1. Hey Anneke,
      Het is mogelijk om Whatsapp te locken met een wachtwoord (voor het geval je je berichten privé wil houden), maar ik vermoed dat het hier gaat over het Google wachtwoord voor de play store. Kan je eens proberen of dat werkt voor je?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *