fbpx

hoe zet je in facebook status hoe je je voelt?

Sinds april 2013 biedt Facebook de mogelijkheid om in een status-update aan te geven hoe je je voelt, maar hoe doe je dat precies? We leggen uit hoe je dat doet:

Stap 1: Typ een willekeurig bericht, nadien klikken we op de smiley onderaan de post
Stap 2: Vervolgens klik je met de linkermuisknop op Voel me >
Stap 3: Kies een gevoel uit de 39 voorgestelde gevoelens (zie de foto in stap 3 voor een overzicht van alle gevoelens)
Stap 4: Je gevoel is toegevoegd aan je Facebook post, je kan hem nu plaatsen

In plaats van een gevoel, kan je met deze functie ook aangeven welke film (Kijk naar), boek (Lees), muziek (Luister naar), game (Speel) of trip (Onderweg naar) je aan het uivoeren bent. Als alles goed verloopt, krijg je bij het posten van hoe je je voelt de volgende schermen te zien:

facebook status gevoel 1 facebook status gevoel 2 facebook status gevoel 3 facebook status gevoel 4

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

3 gedachten over “hoe zet je in facebook status hoe je je voelt?”

  1. geachte Johan,
    ik zit met redelijke probleem, via mijn computer kan k niet meer op facebook wachtwoord vergeten??? ik heb een de Iphone 5 gekockt mr via mijn Iphone voor wil hij niks overschakelen naar Iphone 5. Wat kan ik doen. gelieve me te contacteren op mijn email adresse dank u

    1. Hi Cliff, als je naar facebook.com gaat en op “wachtwoord vergeten” klikt, krijg je normaal enkele minuten later een link in je mailbox om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Heb je dat al geprobeerd?

  2. Ik krijg bij het gebruik van de gevoel/activiteit altijd mijn naam met daarachter: is en dan de emoticon en ‘voelt zich’. Hoe pas ik die tekst aan of verwijder ik het woordje ‘is’? Ik zie bij anderen dat dat wel kan…..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *