fbpx

Hoe Instagram aanmaken op PC zonder Facebook?

In een nog niet zo ver verleden kon je een Instagram account enkel aanmaken via de mobiele app en had je idealiter ook nog eens een Facebook profiel nodig om deze te koppelen.

Nu is het echter mogelijk om een Instagram profiel online te registeren op een computer of laptop. Het downloaden van de app of aanmaken van een Facebook om deze te koppelen is dus niet meer nodig. Wil jij dit ook? Dan is dit wat je doen staat:

Stap 1: Open de Instagram.com registratiepagina op je pc of laptop

Stap 2: Kies hoe je wil registeren

Met een Facebook account of met je email adres. In dit voorbeeld gaan we een account aanmaken via ons email adres en vullen we de 4 verplichte velden in om te registeren: Email, naam, gebruikersnaam & een wachtwoord. Druk op Volgende wanneer je klaar bent.

Vraagt het systeem je steeds om in te loggen via Facebook? Kies dan accounts wisselen om vervolgens opnieuw te kiezen voor Registreer je dan. Je komt dan gewoon ook op onderstaande pagina terecht.

Stap 3: Vul je geboortedatum in

Kies opnieuw volgende van zodra je dit gedaan hebt.

Klaar!

Gefelicteerd, je account is nu aangemaakt. Je kan meteen beginnen met het zoeken van mensen of vrienden en een leuke profielfoto toevoegen. Kwestie van je profiel al meteen wat op te smukken 😉 Veel plezier op Instagram!

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *