fbpx

Hoe Huawei klantendienst contacteren?

Wil je de klantendienst van Huawei snel bereiken? Dan ben je hier op het goede adres beland.

Het kan immers gebeuren dat je vragen hebt in verband met je toestel of dat er problemen opduiken met bepaalde functionaliteiten van je smartphone. In dat geval kan je zowel per telefoon als per email contact opnemen met de klantenservice van Huawei:

1. Via telefoon

Bel 0800 237 11

of bel 0032 800 237 11 vanuit het buitenland.

Dit is het telefoonnummer van de Huawei klantendienst. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag, van 9 uur tot 17 uur.

2. Via e-mail/messenger

U kan het ook mailen op het rechtstreeks e-mail adres van de klantendienst voor België via dit formulier: https://consumer.huawei.com/be/contact-us/

Bron: huawei.com

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

1 gedachte over “Hoe Huawei klantendienst contacteren?”

  1. Herman Sourbron

    Beste, ik kreeg vorige jaar juni een Huwawei cadeau voor mijn 80ste verjaardag. Sindsdien heb ik het toestel al drie keer moeten inleveren bij Telenet in Hasselt. Het ging telkens om hetzelfde defect: alle geluid liet het afweten. Ik ben zeer teleurgesteld. Het is nu weer onderweg voor herstel. Volgens mij moet er toch iets fundamenteels fout zijn met het toestel. Mijn partner en meerdere vrienden hebben ook een Huwawei en hadden nooit problemen. Ik hoop echt dat het de laatste keer is dat ik met hetzelfde defect mijn Phone moet inleveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *