fbpx

Hoe Maes-Oil klantendienst contacteren?

Maes-Oil of kortweg MAES is de afgelopen jaren fors gegroeid en telt momenteel meer dan 1700 tankstations waar je met hun tankkaart terechtkan. De hoofdzetel bevindt zich in mijn geboorteplaats Bornem en heeft zich als kleine lokale onderneming gemanifesteerd als een van de grootste zelfstandige energieleveranciers in België. Je kan er immers terecht voor elke soort van brandstof: diesel, benzine, LPG, CNG en elektriciteit. Ook je Adblue kan je in een Maes station aanvullen.

Heb je echter een vraag over hun producten of over je factuur? Of misschien ben je je tankkaart kwijtgespeeld en wil je een nieuwe aanvragen? Dan is het altijd handig om snel en direct in contact te komen met de klantendienst van Maes. Via telefoon en mail zijn dan zeker de meest aangewezen manieren:

MAES telefoonnummer

03 889 89 89

De klantenservice van Maes is bereikbaar op weekdagen tijdens de kantooruren.

MAES email-adres

info@maes-oil.be

Mailen kan naar steeds naar bovenstaand mailadres. En ik weet uit eigen ervaring (ik heb een Maes tankkaart :-)) dat er steeds snel en accuraat op je mails zal worden geantwoord.

GRATIS tankkaart aanvragen?

Wil je trouwens ook zo’n handige Maes tankkaart aanvragen? Dan kan je dit snel en gratis doen via hun website. In een paar minuten is je aanvraag verzonden en zijn ze je tankkaart al aan het klaarmaken. Je kan er in ruim 1700 tankstations mee terecht waardoor je je nooit nog zorgen hoeft te maken over waar je kan gaan tanken.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Bron: maes-oil.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *