Hoe snel is het internet van Scarlet Trio?

Laatst aangepast op

Met Scarlet Trio heb je een abonnement met zowel TV, internet als vaste telefonie voor maar 40 Euro per maand. Welke TV zenders er in het aanbod zitten, kan je hier nalezen. Ook hebben we in een ander artikel enkele ervaringen van Scarlet opgelijst. Wat je van Scarlet internet mag verwachten kom je hier te weten.

Internetsnelheid – zorgeloos surfen

Als we de website van Scarlet er op nagaan dan is er een downloadsnelheid tot 50 Mbps en een uploadsnelheid tot 4 Mbps. Op die manier kan je zorgeloos surfen, videos bekijken en online gamen tegelijkertijd. Dit is zeker niet het allersnelste internet dat je kan vinden maar het volstaat inderdaad wel om alles te kunnen doen.

Opmerking 1: de snelheden zijn afhankelijk van de afstand tussen het aansluitpunt en de telefooncentrale en van de thuisinstallatie (via de kabel, wifi, mesh netwerk,…).

Opmerking 2: het internet van Scarlet is enkel bestemd voor privé gebruik. De downloadsnelheid wordt trouwens beperkt tot 3 Mbps zodra je een surfvolume van 500 GB per maand overschrijdt. Niet echt een topsnelheid om mee te surfen… Je hebt wel de mogelijkheid om via de Comfort-optie extra surfvolume te bestellen voor € 5 extra per maand. Je krijgt dan 500 GB extra om op te gebruiken en te surfen aan de maximale snelheid.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Scarlet biedt geen optie aan om je snelheid te boosten. Een mogelijkheid die je bijvoorbeeld wel bij Telenet of Orange hebt.

Bron: scarlet.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Leave a Comment