fbpx

Hoe Snapchat installeren en account aanmaken?

Het aantal snapchatters is op korte tijd explosief gegroeid. Zo sturen miljoenen mensen dagelijks foto’s en korte video’s over en weer die slechts tijdelijk zichtbaar zijn voor de ontvanger. Wil je zelf ook snaps kunnen versturen? Dan wordt het tijd om je te registreren en een Snapchat account aan te maken én dat doe je zo:

Stap 1: Snapchat installeren

(1) Open op je iPhone de App Store en zoek naar ‘Snapchat’. Download de applicatie door op Gratis en nadien Installeer te tikken.
(2) Tik vervolgens op de app van zodra hij tussen de apps verschijnt.

Stap 2: Snapchat account aanmaken

(3) Wanneer de app zich opent kies je onderaan Aanmelden.
(4) Vul dan een e-mailadres, wachtwoord (dat je kiest) en geboortedatum in. Tik dan op Doorgaan.
(5) Kies een Gebruikersnaam.
(6) Vul je telefoonnummer in onder deze vorm: 0477777777. Kies dan verifiëren.
(7) Je krijgt een code per SMS doorgestuurd die je moet invullen. Deze code vul je in op Snapchat.
(8) In de laatste stap zal Snapchat  vrienden zoeken in je contactlijst die eveneens Snapchat hebben en je de lijst ervan tonen. De installatie is nadien voltooid.

Bij het registreren van je account zal je volgende foto’s zien voorbij komen:

snapchat installeren 1 snapchat installeren 2 snapchat account aanmaken 3 snapchat account aanmaken 4 snapchat account aanmaken 5 snapchat account aanmaken 6 snapchat account aanmaken 7b snapchat account aanmaken 8

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

30 gedachten over “Hoe Snapchat installeren en account aanmaken?”

 1. kan je een snap foto verkeerd doorgestuurd blokkeren? dat ze de foto niet krijgen? of als je de persoon verwijderd, zien ze dan nog de afgeleverde foto?

  1. Nick Van Ranst

   Dat kan helaas niet. Eenmaal de foto verstuurd, kan je deze niet blokkeren zodanig dat deze niet aankomt. Ook niet als je de persoon verwijderd. Je kan enkel hopen dat de ontvanger je foto niet bekijkt…

 2. Tiffany van Opstal

  Kan het ook zijn dat je het niet met een tablet kan doen want ik heb een tablet waarmee het niet lukt dat vind ik echt spijtig want heel mijn klas heeft snapchat en ik niet en daar wil ik verandering in brengen want dat is echt niet leuk!

  1. Nick Van Ranst

   Dan zit je met Snapchat goed! 🙂 Bovenstaande stappen volgen en je kan zo veel zotte foto’s maken als je zelf wilt. Succes!

 3. hallo ik heb snapchat geinstaleerd op ijn tablet maar als ik op aanmelden klik dan vul ik mijn naa en achternaam ik en dan klik ik op aanmelden en dan mijn geboortdatum ik doe 04-09-1999 dan klik ik op doorgaan en dan staat er snapchat is gestopt ofwel sorry het lijkt erop dat je niet geschickt bent voor snapchat

  1. Dag Amber, vreemd want de minimumleeftijd voor Snapchat is dertien jaar… Heb je Snapchat al geïnstalleerd op een ander apparaat?

 4. hoe komt wanneer ik mijn gsm nummer wil veriefieren dat dit niet lukt ik krijg telkens dezelfde melding

  oeps kunnen dit nummer niet veriefieren gebruik aub een ander nummer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *