fbpx

Hoe Snapchat wachtwoord veranderen?

Het wijzigen van je wachtwoord in Snapchat is nog niet zo eenvoudig. Je bent namelijk een tijdje zoet met het uitzoeken van hoe je dat precies doet. Met deze pagina willen we het makkelijker voor je maken. Deze stappen komen niet alleen van pas wanneer je je paswoord wil veranderen, maar ook wanneer je je wachtwoord vergeten bent (en je bent nog steeds ingelogd in Snapchat op je smartphone…) kan je deze stappen toepassen:

Wachtwoord wijzigen:

Stap 1: Klik bovenaan in Snapchat op het spookje.
Stap 2: Klik vervolgens rechtsboven op het tandwieltje (= instellingen)
Stap 3: Kies dan voor “wachtwoord”
Stap 4: Je moet nu eerst je huidige wachtwoord invoeren alvorens een nieuw wachtwoord te kunnen aanmaken. Tik op doorgaan.
Stap 5: Voer 2 maal het nieuwe wachtwoord in dat je wenst.
Stap 6: Je krijgt melding in een nieuw venster dat je wachtwoord is bijgewerkt. Hou je wachtwoord goed bij.

Ben je je wachtwoord vergeten maar ben je nog steeds ingelogd in Snapchat op je smartphone, dan is het ook mogelijk om je paswoord te resetten en zo een nieuw aan te maken:

Stap 7: In stap 4 moest je je huidige wachtwoord opgeven. Maar dit kennen we nu niet. Klik dus op “Wachtwoord vergeten?” onderaan.
Stap 8: Een nieuw scherm opent zich waarin je je mailadres moet invullen. Niet vergeten van de Captcha aan te vinken. Je krijgt vervolgens een mail met daarin een link om je paswoord te resetten en een nieuw in te vullen! Succes!

wachtwoord-snapchat-veranderen

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

12 gedachten over “Hoe Snapchat wachtwoord veranderen?”

 1. Ik heb mijn wachtwoord vergeten van snapchat maar weet ook niet welke email ik heb gegeven wat kan ik nu doen

  1. Dag Joke, ik veronderstel dat je dan niet meer ingelogd bent op Snapchat? Want als je wel ingelogd bent, hoef je je huidige paswoord niet te kennen om een niet aan te vragen.

 2. Wachtwoord vergeten, en opgevraagd,
  ik heb al 3 keer een mailtje moeten binnen krijgen met een link dat ik mijn wachtwoord kan veranderen !?!

  Maar ik krijg niks binnen.

  Met Vriendelijke Groet,
  William

  1. Nick Van Ranst

   Dag William, ik heb dit ook al een keertje voorgehad en toen bleek mijn emailadres niet te kloppen. Het kan natuurlijk ook altijd in de spam-folder van je mailbox zijn terechtgekomen…

 3. hoi, mijn telefoon is gestolen dus ik wil op afstand dat mijn snapchat geblokkeerd wordt voor de zekerheid. Of in elk geval dat mijn wachtwoord gewijzigd wordt. Hoe doe ik dat online?

 4. Hey ik ben mijn snap ww vergeten en weet ook niet meer welke email ik op snap heb ingevoert wat moet ik nu doen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *