Hoe Snapchat wachtwoord veranderen?

Het wijzigen van je wachtwoord in Snapchat is nog niet zo eenvoudig. Je bent namelijk een tijdje zoet met het uitzoeken van hoe je dat precies doet. Met deze pagina willen we het makkelijker voor je maken. Deze stappen komen niet alleen van pas wanneer je je paswoord wil veranderen, maar ook wanneer je je wachtwoord vergeten bent (en je bent nog steeds ingelogd in Snapchat op je smartphone…) kan je deze stappen toepassen:

Wachtwoord wijzigen:

Stap 1: Klik bovenaan in Snapchat op het spookje.
Stap 2: Klik vervolgens rechtsboven op het tandwieltje (= instellingen)
Stap 3: Kies dan voor “wachtwoord”
Stap 4: Je moet nu eerst je huidige wachtwoord invoeren alvorens een nieuw wachtwoord te kunnen aanmaken. Tik op doorgaan.
Stap 5: Voer 2 maal het nieuwe wachtwoord in dat je wenst.
Stap 6: Je krijgt melding in een nieuw venster dat je wachtwoord is bijgewerkt. Hou je wachtwoord goed bij.

Ben je je wachtwoord vergeten maar ben je nog steeds ingelogd in Snapchat op je smartphone, dan is het ook mogelijk om je paswoord te resetten en zo een nieuw aan te maken:

Stap 7: In stap 4 moest je je huidige wachtwoord opgeven. Maar dit kennen we nu niet. Klik dus op “Wachtwoord vergeten?” onderaan.
Stap 8: Een nieuw scherm opent zich waarin je je mailadres moet invullen. Niet vergeten van de Captcha aan te vinken. Je krijgt vervolgens een mail met daarin een link om je paswoord te resetten en een nieuw in te vullen! Succes!

wachtwoord-snapchat-veranderen

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

12 reacties

Leave a Comment