fbpx

Hoe telefoonnummer blokkeren op iPhone?

Doet er iemand lastig en wil je er er voor zorgen dat u van iemand geen telefoons, berichten of Facetime gesprekken meer kan ontvangen op uw iPhone? Dat kan, al wat u hoeft te doen is het telefoonnummer van de persoon in kwestie toevoegen aan de blokkeringslijst. Hoe u precies iemand kan blokkeren, dat leggen we uit in volgend artikel:

Nummer blokkeren

Stap 1: Kies de app Telefoon.
Stap 2: Ga naar Contacten en tik op de naam van het contact in kwestie.
Stap 3: Daar zie je de mogelijkheid om te bellen en smsen, maar als je naar beneden scrollt zie je ‘Blokkeer deze beller’.
Stap 4: Wanneer je daarop drukt, bevestig je met de optie ‘Blokkeer contact’. De persoon in kwestie is voortaan geblokkeerd.

iphone nummer blokkeren 1 iphone nummer blokkeren 2 iphone nummer blokkeren 3 iphone nummer blokkeren 4

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

8 gedachten over “Hoe telefoonnummer blokkeren op iPhone?”

  1. Cor, ga naar:
   -instellingen
   -telefoon
   -geblokkeerd
   Als je klikt op het woord geblokkeerd vind je daar de lijst met geblokkeerde nummer waar je nummers aan toe kunt voegen of weg kunt halen. Succes!

 1. Kan men ook een groep nummers blokkeren zodat men niet telkens naar zijn contacten moet gaan om nummers toe te voegen in blokkerinslijst.
  Je kan dan een groep maken met nummers die al dan niet tijdig geblokkeerd kunnen worden.

  1. Nick Van Ranst

   Een groep nummers aanmaken is me nog niet gelukt op mijn iPhone. Dus een groep nummers blokkeren zal jammer genoeg niet lukken.

 2. Hallo,

  Ik heb sinds vorige zaterdag iPhone. Sindsdien merk ik dat er automatisch contacten geblokkeerd worden. Ik blokkeer ze niet! Wat kan hiervan de oorzaak zijn? Ik moet altijd eerst deblokkeren…. heel vervelend. Kan iemand helpen? Bedankt!

  1. Nick Van Ranst

   Dat is inderdaad zeer vreemd. Eerste keer dat we hier iets van horen… Misschien eens opnieuw opstarten? Of een reset uitvoeren?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *