fbpx

Hoe Verisure klantendienst contacteren via telefoon?

Verisure alarmsystemen is een van de meeste geplaatste systeem in Europa. Ze bieden alarmsystemen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Heb je een vraag over je alarm of zou je graag dergelijk systeem willen aanschaffen, dan kan je steeds een beroep doen op hun klantendienst.

Als je de klantenservice van Versiure wil contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail uitstekende manieren om in contact te komen.

1. Telefoonnummer Verisure

02 263 70 00

Verisure is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 8 en 19 u. De technische dienst kan je op zaterdag ook bereiken van 8.00 tot 16.00 uur.

2. Contact via e-mail

Een specifiek e-mailadres hebben we niet teruggevonden. Wel kan je op hun website (https://www.verisure.be/nl/contact/) een contactformulier invullen en op die manier je vraag stellen.

OPEN HIER DE WEBSITE >

3. Via Facebook

Je kan Verisure ook altijd volgen en contacteren via hun Facebook-pagina: https://www.facebook.com/verisure.be. Doorgaans antwoordt Verisure binnen de dag op je vraag.

Bron: verisure.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

2 gedachten over “Hoe Verisure klantendienst contacteren via telefoon?”

 1. Beste ik krijg te pas en onpas ongevaade mail van u ‘ ik heb al eens gevraagd hiermee te stoppen ik heb niets ingeschreven en alles behalve interesse
  Bij deze stop er nu mee !!!!!!!!

 2. Kimberly bernard

  Gandalig dat vaste klanten die al zo veel betalen geen gratis artieks krijgen en de nieuwe klanten wel !
  Als je het wil aan kopen bij verisure moet ook nog eens veel meer betalen dan het waard os ! En je maandelijks betaling gaat ook nog eens naar om hoog !
  Camera kost 174 .33 euro bij hun op bol .com 94 euro
  Slimme deurbel 174 .33 euro bij bol.com 99 euro
  SVHANDALIG veel meer kwa prijs en ook nog eens per maand ik vind dat ook vaste klanten eens iets mogen krijgen of eens een kortig !!!!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *