Hoe contacteer ik Delhaize klantendienst via tel/mail?

Delhaize is in België één van de grootste supermarktketens en positioneert zich als de ‘chiquere’ supermarkt waar het aangenaam winkelen is.

Ben je zelf klant bij Delhaize en zit je met vragen daarover of heb je ergens een probleem mee, bijvoorbeeld een bepaald product dat je kocht of een klacht over een medewerker van een bepaalde winkel?

Als je de klantenservice van Delhaize wil contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail uitstekende manieren om in contact te komen:

1. Via telefoon

Bel 0800/95.713 (gratis nummer)

Dat is het telefoonnummer van de klantendienst. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag: 8u00-18u00

Op dit nummer kan je bijvoorbeeld terecht met alle vragen rond het assortiment, problemen in een bepaalde winkel, klantenkaarten of ontevredenheid tijdens je boodschappen.

2. Via e-mail

Je kan je vraag of opmerking ook rechtstreeks mailen via het online formulier: https://www.delhaize.be/nl-be/onlineForm

3. Per post

Je kan ten slotte ook een brief schrijven naar volgend adres:

Delhaize
t.a.v. klantendienst
Osseghemstraat 53
1080 Brussel

Maar in deze moderne tijden, heb je natuurlijk sneller antwoord per telefoon of email.

Bron: delhaize.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

9 reacties

 • viviane van den wyagaert schreef:

  Geacte,reeds 3 weken zoek ik KRUIDEN ORANGE PEPPER merk SANTA MARIA, bij geen enkele Delhaize te vinden als je ORANGE PEPPER intikt op pc, dan zie je te verkrijgen bij Delhaize. Personeel bij Delhaize ken de kruiden niet en zeggen dat ze niet verkocht worden in het assortiment. Kunt u mij zeggen in welke Delhaize in Belgie dat de ORANGE PEPPER VAN MERK SANTA MARIA TE VINDEN IS AUB??? Heb al in Kortrijk,Roeselare,Oost en West Vlaanderen Blankenberge,Oostende gaan zoeken, niets te vinden. mvg, Viviane

 • Leemans schreef:

  klantendienst net gebeld om 8u45, opent pas om 9u. heb online besteld vind nergens mogelijkheid om de bestelling te wijzigen.

  • Johan Van Asch schreef:

   Dag Anne,
   Bedankt om dit te melden. Volgens Delhaize.be is de klantenservice bereikbaar maandag t.e.m. vrijdag van 8u. tot 18u. Inderdaad zeer vreemd dat ze dan in de praktijk pas een uur later open gaan..

 • Nathalie schreef:

  Jullie zijn onbereikbaar. Online formulier werkt niet, telefoon meer dan 15 min wachttijd, ik heb ook wat anders te doen, per mail is niet mogelijk, en via mijn account krijg ik allerlei voorstellen en geraak ik niet waar ik moet zijn.
  Ik ben heel ontevreden.
  De reden waarom ik jullie wilde spreken is omdat er bijna geen kip op mijn wrap lag. Voor 4.49 euro vind ik dit duur betaald. zo, nu kan iedereen het lezen. Jullie zijn niet klantvriendelijk.

 • Ellen schreef:

  reeds 8 keren gebeld, er wordt nooit opgenomen, steeds de lijn verbroken KUTZOOI

 • Frank schreef:

  Klantendienst rating Testaankoop: (website 20.10.2020)
  Delhaize: ontoereikend (*) Carrefour: goede klantendienst

  (*) Delhaize klantendienst gaf recent telefonisch toe dat er ‘veel klachten’ waren over foutieve/ontbrekende info eerste dagen website ivm Super-Plus waarbij mensen die enkel Home Delivery gebruiken (wegens bvb. medische redenen) punten hebben kwijtgespeeld met omzetting naar kaart. Men kon (mocht) er helaas niets aan doen. Email naar directie en klantendienst worden niet beantwoord.

 • jaak huysmans schreef:

  Deze zaterdag stond er in HLN een artikel pas winst vanaf 500 € per maand .
  Heb antwoord gezonden naar HLN , wou het u doorzenden maar heb geen Email adres . Mijn antwoord kwam er op neer : hij kocht meerdere stuks om een lagere prijs te bekomen , moet ge eens doen als alleenstaande kunt ge een deel wegwerpen . Alle Colruyt winkels hebben niet dezelfde prijs , hij moet de test een overdoen in een regio waar Colruyt geen concurentie heeft , daar zijn de prijzen anders .
  Best zou zijn dat Delhaize reageert tegen HLN , fake news kunnen we missen .Ofwel is het een artikel betaald door Colruyt maar dan moet dat vermeld worden .
  prettige dag verder

 • Raf Deroo schreef:

  Beste, Bij gebrek aan een werkend online klachtenformulier en een klachtentelefoon die alleen verbindt met Superplus, hierbij mijn klacht dan via deze weg : “Toen ik voor mijn huis in Etterbeek op 30 oktober in mijn auto stapte, zag ik een Delhaize bestelwagen tegen zeker 60 km/uur door deze woonwijk (met een parkje waar veel kinderen spelen, zeker op een weekend) razen. Ik probeerde hem achterna te rijden, maar dat lukte niet. Hij reed te snel, hierbij mensen hinderend aan oversteekplaatsen. Toevallig stond hij verder geparkeerd aan de Atrebatenstraat 150 voor levering. Ik confronteerde de bestuurder met zijn gedrag. Hij vond het alleen maar nodig om te zeggen ‘et alors’ en toen ik aandrong om zijn roekeloos gedrag te erkennen, begon hij mij te beledigen. Ik nam hierbij foto’s en hij blokkeerde daarop mijn auto en nam dan ook foto’s van mij. Ondertussen was een toevallig voorbijkomende politie-agent aangekomen, die mijn verhaal aanhoorde, waarna ik mocht doorrijden. Hij zou erna uw bestuurder aanspreken. Niemand moet zulk gedrag accepteren : overdreven snelheid en intimidatie.

 • Bossier Cécile schreef:

  vandaag naar delhaize in Knokke geweest kustlaan.
  Ik kocht er o.a. een pakje magrait de canard, stond toevallig duidelijk in reclame – 25% . Toen ik mijn ticket bekeek , na mijn betaling zag ik dat die 25% niet werd afgetrokken, ik moest dan naar de inkomhall gaan en dit melden, ze belden naar de beenhouerij en deze melden dat het voor vers eendevlees ging, ben dan naar de winkel aan de stand van gegaan waar ik dier gerookte maigret heb gekocht en effectief stond heel duidelijk vermeld dat dit wel in promotie stond, een tijd geleden kwam ik dit ook tegen in de grote delhaize in Heist, sorry , ik ben jarenlang klant van Delhaize, maar zo’n zaken zijn echt onaanvaardbaar,

Leave a Comment