fbpx

Yahoo wachtwoord vergeten? Zo kan je het wijzigen

Ben je je wachtwoord op Yahoo vergeten? We leggen je uit hoe je je wachtwoord dan kan veranderen:

Stap 1: Klik rechtsonder de ‘Aanmelden’ knop op ID of wachtwoord vergeten
Stap 2: Duid aan “Ik heb een probleem met mijn wachtwoord”
Stap 3: Geef je Yahoo e-mailadres waarvan je het wachtwoord kwijt bent in
Stap 4: Stel een nieuw wachtwoord in door code te laten smsen of je geheime vragen te beantwoorden. Op die manier kan je je wachtwoord wijzigen.

Yahoo wachtwoord vergeten 1 Yahoo wachtwoord vergeten 2 Yahoo wachtwoord vergeten 3 Yahoo wachtwoord vergeten 4

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

6 gedachten over “Yahoo wachtwoord vergeten? Zo kan je het wijzigen”

 1. Beste,

  Ik ben m’n wachtwoord vergeten.
  Stap 4, stel je wachtwoord opnieuw in, is niet duidelijk voor me .
  Moet ik een nieuw wachtwoord maken en dat per sms naar 0477777777 sturen ??
  Dank u,
  Joke

  1. Hallo Joke,

   Nee het getoonde gsm nummer is een fictief voorbeeld, in werkelijkheid dient jouw nummer daar te verschijnen (het nummer dat je invoerde bij creatie van de account). Het systeem van Yahoo stuurt dan een sms met code naar dat nummer.

    1. Nick Van Ranst

     Beste, wij van hoedoen.be hebben niets met Yahoo te maken en kunnen je dus niet helpen aan een nieuw wachtwoord. We beschrijven enkel in bovenstaand artikel wat je moet doen als je je wachtwoord vergeten bent. Succes!

 2. Beste,

  Ik had een vraagje, ben mijn wachtwoord vergeten op mijn account. Dus ik ben al een aantal dagen bezig om een nieuw wachtwoord te krijgen zodat ik kan inloggen. Daarbij is het zo dat ik uiteindelijk het wachtwoord moest wijzigen. Heb netjes een verificatie code gestuurd gekregen op mijn telefoon. Wil ik een nieuw wachtwoord invoeren, klik ik op volgende. Gebeurt er vervolgens niets. Cancellen kan weer wel. Of het nou via Internet Explorer, Google Chrome, Firefox is, ik kan gewoon niet doorklikken. Terwijl ik gewoon internetverbinding heb. Kan jij mij helpen?

 3. Ik ben mijn wachtwoord kwijt voor mijn yahoo mail. Ik kan via de help functie een nieuw wachtwoord instellen maar het emailadres waar dat naar toe gestuurd wordt, is niet meer in gebruik, Wat nu?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *