fbpx

Hoe Youtube video opslaan op iphone en offline bekijken?

Als je net als ik om de 2 dagen gaat lopen in de vrije natuur, is het leuk om wat muziek op je iPhone te hebben om jezelf te motiveren. Of als je op de trein zit, is het leuk om een Youtube film of serie te kijken terwijl je reist. Maar van zodra je deze Youtube muziek of filmpjes online streamt via het 4G of 5G netwerk van je iPhone, begin je al snel te merken dat je nadien een gepeperde rekening gepresenteerd krijgt.

Het enige wat je kan doen om dit te vermijden, is de Youtube filmpjes of songs opslaan op je iPhone terwijl je met de Wifi verbonden bent. Door deze te downloaden, verbruik je helemaal geen 4G of 5G data wanneer je deze achteraf bekijkt. In onderstaand stappenplan leggen we uit hoe jij gratis Youtube videos kan opslaan op je iPhone:

Stappenplan

Stap 1: Open de app store op je iPhone

Stap 2: Zoek naar Video Link Lite – Download bestanden. Deze app werd speciaal gebouwd voor het makkelijk downloaden van Youtube videos naar je iPhone. Zoals je kan zien, wordt deze app bovendien goed beoordeeld door derden en is deze bovendien volledig gratis.

Stap 3: Open de app en ga via de browser op zoek naar Youtube video die je wil opslaan.

Stap 4: Van zodra je een Youtube film bekijkt, zie je een blauwe link Bewaar verschijnen om de video te downloaden. Dat is diegene die je nodig hebt.

Stap 5: Kies de optie opslaan naar geheugen om de video te bewaren in het geheugen van je iPhone.

Gelukt: Onder de tab downloads, zie je nu de Youtube video verschijnen die we zonet bekeken en hebben gedownload. Het is ook vanuit deze tab in de app dat je voortaan de Youtube video’s kan afspelen vanuit je geheugen zonder nog één MB aan data te verbruiken.

Alternatief plan

Vind je het downloaden van een extra om dit te doen teveel gedoe? Dan kan je tegenwoordig ook gewoon kiezen voor een speciaal mobiel abonnement. Zo bieden zowel Mobile Vikings als Orange nu ook een abonnement met onbeperkte mobiele data. Zo hoef je je natuurlijk nooit nog zorgen te maken over je dataverbruik.

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *