fbpx

Hoe gratis bellen via Facebook Messenger?

Sinds enige tijd biedt Messenger de mogelijkheid om andere mensen te bellen via je mobiele data of het WiFi netwerk. In dit artikel leggen we je uit hoe je iemand kan bellen via de Facebook Messenger applicatie op je iPhone, Android smartphone of iPad.

Stappenplan

Stap 1

Open de Facebook Messenger app

Stap 2

Typ bovenaan in de zoekbalk de naam van de contactpersoon die je wil bellen.

Stap 3

Kies het blauwe telefoon icoontje rechtsbovenaan in het scherm.

Kijk zekker na of het icoontje blauw ziet. Als het icoontje zwart toont, wil dat zeggen dat de persoon niet online is of de telefoon van de persoon in kwestie geen Messenger telefoongesprekken ondersteunt.

Stap 4

Messenger zal nu bellen naar het toestel van de andere persoon en trachten een connectie te maken.

Tip

Bellen via Messenger is natuurlijk gratis zolang je via je WiFi belt of de limiet van je mobiele databundel niet overschrijdt. Zorg er dus voor dat je beschikt over voldoende mobiele data, of beter nog: Onbeperkte mobiele data 😉 Die vind je tegenwoordig terug in het straffe Arend abonnement van Orange.

OPEN ORANGE.BE >
The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

1 gedachte over “Hoe gratis bellen via Facebook Messenger?”

  1. Veerle Matheussen

    Is er ook een mogelijkheid om de gesproken oproepen via messenger uit te schakelen? De mogelijkheden om iemand te bereiken zijn er al genoeg.. de optie om – eventueel tijdelijk – niet meer gecontacteerd te worden moet toch ook mogelijk zijn?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *