fbpx

Hoe kan ik mijn Bongo bon omruilen?

Heb je voor je verjaardag een Bongobon gekregen maar ben er je niet geheel tevreden met het soort activiteit? Je hoeft dan niet onmiddellijk je bon in de vuilbak te kieperen. Je kan namelijk een Bongo bon omruilen! Op die manier kan je iets kiezen dat wel leuk vindt. Handig, toch? We leggen hieronder uit hoe je de Bongobon kan omruilen en laten wisselen voor een andere.

Geldigheid Bongo controleren

Doorgaans heb je twee jaar de tijd om je Bongobon om te ruilen. De geldigheid van een bon is immers twee jaar (afhankelijk van het soort bon).

Tijdens de geldigheidsperiode kan je dus zonder probleem je bon gaan omruilen. Er zijn twee mogelijke manieren:

  1. doe zelf de omruiling via je account op de website. Ga hiervoor naar de website www.bongo.be en registreer je Bongobon. Anders kan je hem niet omruilen.
  2. je kan ook de klantenservice van Bongo inschakelen. Als zij het moeten doen dan worden er wel 10 Euro administratiekosten in rekening gebracht.
OPEN HIER DE WEBSITE >

Standaard wordt je bongobon omgeruild naar een e-Bongo met dezefde of een hogere waarde (bij te betalen uiteraard). Een lagere waarde kan je niet kiezen. Wil je liever een Bongo met een doosje krijgen? Dan moet je weer rekening houden met 10 Euro verzendkosten voor het doosje en 15 Euro verlengingskosten.

Met andere woorden, doe de omruiling van je Bongobon via je account op de website www.bongo.be om onnodige administratieve kosten te vermijden.

Klantendiendienst contact

Heb je nog een andere vraag over je Bongobon, dan kan je hier lezen hoe je de klantendienst kan contacteren. We hebben alle mogelijke manieren opgesomd.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Bron: bongo.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *