fbpx

Hoe contact opnemen met Paypal België?

Paypal is een fantastisch platform om makkelijk en veilig geld over te schrijven naar eender welke vriend of webshop ter wereld die ook een PayPal account heeft. Maar misschien heb je al Paypal account en heb je ergens een probleem mee: Bijvoorbeeld als je niet meer kan inloggen in je account of als je vragen hebt over de transactiekosten van een overschrijving.

Wat het probleem ook is, je kan soms uren zoeken naar het antwoord. Of je kan natuurlijk ook gewoon meteen contact opnemen met PayPal België:

1/ Per telefoon

Men kan de Paypal Nederlandstalige klantendienst rechtstreeks bellen op het gratis telefoonnummer: 0800 508 55. Deze Nederlandstalige klantenservice is open van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u30. Je kan hen bellen met eender welke vraag rond Paypal en krijgt meteen antwoord.

2/ Via contactformulier

Je kan ook een e-mail versturen via het Paypal contactformulier op hun website. Het nadeel is wel dat je eerst dient in te loggen in je account om een bericht naar hun klantenservice te kunnen sturen.

Daarom geven wij zelf de voorkeur aan het gratis telefoonnummer, omdat dat dat veel sneller gaat en je ook gewoon meteen antwoord hebt.

Bron: Paypal.com

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

2 gedachten over “Hoe contact opnemen met Paypal België?”

  1. Willy DeCraemer

    Mevrouw/mijnheer
    Vandaag, 2 december, probeerde ik een bestelling te plaatsen bij de softwaregigant Adobe. Daar kon ik kiezen tussen Creditcard of PayPal. Adobe aanvaardt PayPal. Bij het bevestigen van de bestelling kreeg ik van PayPal geen keuze op PayPal zelf. Frustrerend dus. Laat u het me weten of er fout(je) staat in mijn account? Zo niet, kunt u me adviseren hoe het wel moet bij Adobe?

  2. Jean Bastiaen

    Gentlemen
    I need to change my telephone number on my account. I’ve got since more than a year a new number and have unable to use my “Paypal account !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *