fbpx

Kan ik met ecocheques betalen bij Krefel?

Zit je ook nog met een pak van die ecocheques en wil je deze graag gebruiken voor je aankopen in de plaatselijke Krefel winkel? Dan kan dit zeker!

Krëfel heeft een groot aanbod aan energiezuinige producten (niet allemaal uiteraard) die je met eco-cheques kan kopen. Gaande van wasmachines tot elektrische steps. Ontdek het volledige aanbod aan producten die je met eco cheques kan betalen in hun webshop!

OPEN HIER DE WEBSHOP >

Papieren & elektronische ecocheques

Elke Krefel winkel accepteert zowel de gewone papieren cheques als de elektronische ecocheques. Handig! Heb je beide cheques dan kan je de twee gewoon combineren.

Ook in de webshop?

Zeer zeker! Op de webshop staan de producten die je met ecocheques kan betalen aangeduid met het “eco”label. Handig om meteen te weten of dit een product is dat je met eco cheques kan betalen.

Je kan trouwens ook je ecocheques gebruiken voor je online aankopen. Geef bij de betaalwijze aan de je wilt betalen bij leveren. Je kan dan met je cheques betalen als ze de bestelling komen leveren. Dit kan zowel met de papieren als met de digitale ecocheques.

OPEN HIER DE WEBSHOP >

Waar kan ik ook nog betalen met ecocheques?

Heb je bij Krëfel niet gevonden wat je zocht voor het uitgeven van je ecocheques? We maakten een handige lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

Bron: Krefel.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *