fbpx

Hoe abonnement Het Belang van Limburg opzeggen?

Het Belang van Limburg is in België één van de grootste kranten  en heeft een bereik van ongeveer 400.000 Belgen (bron: CIM). Heb je zelf een abonnement op de krant Het Belang van Limburg en heb je toch beslist dat je je abonnement wil stopzetten? Dan kan je op deze manier opzeggen:

Stap 1: Bel de klantendienst
De klantendienst van Concentra (=uitgever van deze krant) die instaat voor de opzeg van abonnementen van Het Belang van Limburg, kan je telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het telefoonnummer 03/210 07 77.

Stap 2: Volg de procedure
Deze mensen van de klantendienst zullen je vragen of er een specifieke reden is dat je het abonnement wil opzeggen (je bent niet verplicht dit te vermelden, maar het helpt hun diensten wel vooruit natuurlijk) en helpen je verder om de opzeg van het abonnement in orde te brengen.

Bron: concentraselfservice.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

7 gedachten over “Hoe abonnement Het Belang van Limburg opzeggen?”

 1. Beste,
  Ik wens mijn abonnement op HBvL op te zeggen tegen de eerstkomende vervaldag.
  Mijn klantnummer: 136721
  Ik ontving graag een bevestiging.
  Vriendelijke groeten,
  Ria Peters

  1. Beste Ria, gelieve je te richten tot de klantendienst van HBvL want wij hebben niets met hen te maken. Lees bovenstaande na hoe je hen het beste contacteert. Succes!

 2. Biesemans Francois

  Doe momenteel een UUR lang pogingen om de klantendienst telefonisch te bereiken via 011 / 49 46 00 maar krijg GEEN aansluiting !!!!
  Is dit normaal voor en krant ???????
  Graag zou ik mijn abonnement opzeggen van krant HBvL . KLantnr : 1258364 maar als er geen contacct kan gemaakt worden GAAT DAT ZEKER NIET LUKKEN !!!!
  Klantvriendelijk ???? Allesbehalve !!!

  1. Nick Van Ranst

   Dag Francois, jammer dat te moeten horen. Wij van hoedoen.be kunnen hier echter niet voor betekenen omdat we niets met HBvL te maken hebben. We leggen enkel op deze pagina uit hoe je het abonnement kan opzeggen. Hopelijk is het ondertussen gelukt.

 3. Je leest overal wel hoe je klant kunt worden op hbvl maar opzeggen ??? Vergeet het maar of je moet weer een of ander klote programma downloaden. Waarom kan dit ook niet zo eenvoudig als abonneren???
  gr.

  1. Nick Van Ranst

   Dat vroegen we ons ook af en daarom hebben we op deze pagina een (hopelijk) verhelderende manier beschreven hoe je het abonnement kan opzeggen.

 4. Vandaag 27 oktober 2017 diverse pogingen ondernomen om te weten te komen waarom de krant niet geleverd werd. Van geen enkele dienst bij “Het belang van limburg” in de late namiddag een antwoord ontvangen;
  Ik ga morgen mijn abonnement opzeggen en naar een andere niet-zusterkrant overstappen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *