fbpx

Hoe abonnement Het Nieuwsblad opzeggen?

Het Nieuwsblad telt in België doorgaans ongeveer een miljoen lezers en is één van de populairste kranten. Heb je zelf een abonnement op de krant Het Nieuwsblad en beslis je toch dat je dit wil stopzetten? Dan kan je zo opzeggen:

Stap 1: Bel de klantendienst
De klantendienst van het Nieuwsblad die instaat voor de opzeg van abonnementen, kan je telefonisch bereiken op het telefoonnummer 02/790.21.15

Stap 2: Volg de procedure
Deze mensen van de klantendienst zullen je verder helpen om de opzeg van je abonnement in orde te brengen en je alle details mee te geven.

Het kan anders: Het Nieuwsblad online opzeggen via sepastop.eu

Geen zin om naar de klantendienst te bellen? Surf dan naar sepastop.eu en zeg je abonnement online op. De aangetekende opzegbrief versturen ze voor jou! Je hoeft dus helemaal niets te doen en je abonnement wordt met verzendbevestiging opgezegd: ga naar sepastop.eu.

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

10 gedachten over “Hoe abonnement Het Nieuwsblad opzeggen?”

 1. mijn echtgenoot Jan Trekker had een abonnement op Het nieuwsblad.hij verbleef in het WZC sint bernardus te Bertem, en is daar overleden op13 juli 2013.Gelieve dat abonnement te stoppen,en/of de overgebleven nummers naar mijn adres te sturen: Mechelsestraat 54 bus 2, 3000 Leuven.Met vriendelijke groeten, Simone Decré

  1. Simone,
   Wij als hoedoen.be behandelen geen opzeggingen, daarvoor dient u zich te wenden tot de dienst abonnementen van Het Nieuwsblad. Dat kan telefonisch op het nummer 02/790.21.15.

   1. Wittebroodt jaeninr

    Ik had ook een abonnement met ipad. Soms kreeg ik de krant om 5 h s’morgens, maar ook een stuk na de middag. Ik heb het abonnement opgezegd na bijna 2 jaar. Er werd mij telefonisch gezegd dat het geen probleem was, ik moest alleen nog de laatste twee maanden betalen en daarvoor zouden ze een rekening sturen. Die rekening kreeg ik vandaag: 600€! Na een telefoontje zou ik ervoor getekend hebben, moest ik eerder opzeggen dat ik 600€ zou moeten betalen.
    IK HEB DAT NOOIT Lezen of gehoord! Wie heeft dat nog meegemaakt? Dan junnen via Testaankoop een klacht bundelen!

    1. Dag Samuel,

     We vinden het zeer jammer te moeten lezen wat er is voorgevallen. Wij van hoedoen.be kunnen u hier helaas niet verder mee helpen. Wij proberen met deze website immers enkel oplossingen te bieden voor problemen die mensen (online) ervaren, zoals bijvoorbeeld hoe je het best een abonnement kan opzeggen (wat niet altijd even eenvoudig blijkt te zijn). Maar we zijn zelf niet van het Het Nieuwsblad en werken niet voor hen. Gelieve je opmerkingen dus rechtstreeks aan hen te richten. Hoe je Het Nieuwsblad kan contacteren is hierboven beschreven.

     Groeten,
     Nick

 2. Ik heb reeds 20 maal geprobeerd het nr. 02/7902115 te bereiken.
  Altijd een lange wachttijd, men zegt probeer het later nog eens
  Ik heb het ook geprobeerd door iemand die bij het nieuwsblad werkt, deze zou
  mijn mail doorsturen en ze zouden mij weer helpen.
  Tot nu toe is dit niet gebeurd.
  Mijn vader is al 6 weken in het ziekenhuis en wordt in een verzorgingstehuis
  geplaats.
  Ik heb gevraagd zijn abonnement op te zeggen reeds voor 2 weken.
  Vandaag hebben ze zijn rekening weer gedebiteerd van 85 Euro
  Dit kan toch niet meer ??????????

 3. Werner Ceulemans

  Ik probeer al weken tevergeefs binnen te geraken op het telefoonnummer 02/790 2115 om het abonnement van mijn vader op te zeggen. Mijn vader is enkele maanden geleden overleden en nu recent is mijn moeder opgenomen.
  Zij dementeert en leest geen krant meer. Ik vind een dergelijke werkwijze om een abonnement op te zeggen puur boerenbedrog. Ik heb zelf een abonnement (via mijn krantenverkoper) op het Nieuwsblad, maar ik overweeg serieus om ook mijn abonnement op te zeggen.

 4. vanderhaeghen ivan

  Zou het mogelijk zijn het abonnement van het nieuwsblad op naam
  van Vanderhaeghen Richard ( mijn vader) te stoppen kasteeldreef 44 bus 1 mijn vader is overleden op dinsdag 13 okt dank bij voorbaat!

  1. Nick Van Ranst

   Beste Ivan,

   onze oprechte deelneming met het overlijden van uw vader. Wij van hoedoen.be kunnen je hier helaas niet verder mee helpen omdat we niets met het Nieuwsblad te maken hebben. We leggen op deze pagina enkel uit hoe je een abonnement kan opzeggen. Je moet hiervoor contact opnemen met de klantendienst (zie hierboven).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *