fbpx

Hoe activiteit Netflix bekijken?

Hoe activiteit Netflix bekijken? Als je graag wilt weten wat je de laatste tijd allemaal gezien hebt op Netflix dan kan je dat eenvoudig terugvinden. Netflix houdt immers alles bij van wat je gezien hebt en dat van het begin tot op vandaag. Een mooi overzicht als je al een tijdje Netflix-gebruiker bent 🙂

We tonen hieronder in enkele stappen hoe je de activiteit op Netflix kan bekijken.

STap 1

Log in op je Netflix account (www.netflix.com) en ga naar “ACCOUNT” onder je naam rechtsboven. Je komt dan bij de instellingen terecht.

STap 2

Scroll naar beneden en onder “mijn profiel” klik je verder op “kijkactiviteit”. De naam zegt het zelf al, hieronder vind je alle zaken die je bekeken hebt.

Stap 3

Je krijgt nu het overzicht te zien van alle zaken die je bekeken hebt sinds de dag dat je bent beginnen “Netflixen”. Je zal dus een tijdje moeten scrollen als je graag wilt te weten komen wat het eerste was dat je gezien had op Netflix. Veel plezier ermee!

 

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *