fbpx

8 gedachten over “Hoe Deezer account verwijderen?”

 1. Gunard Depré

  gaachte, ik wil dit prograame verwijderen maar ik weet men wachtwoord en gebruikers naam niet meer, wat moet ik doen, of deezer mag gerust het verwijderen

  MVG

  Gunard

  1. Dag Gunard,

   Dat is vrij makkelijk op te lossen: Ga naar deezer.com > Kies inloggen > Klik op wachtwoord vergeten > Vul het emailadres in waarmee je inlogt.

   Je kan op die manier je wachtwoord opnieuw instellen en je profiel verwijderen.

   Succes ermee!

 2. Help me ik wil me abonnement stoppen bij Deezer maar er klopt niets van wat er allemaal op internet staat hoe hè dat moet doen ik heb echt hulp nodig ik betaal 14 euro per maand maar kan het me echt niet veroorloven help me alvast bedankt

 3. Beste Nick

  Hoe ik mijn account kan verwijderen, is duidelijk. Maar als ik dit doe, wordt dan ook mijn abonnement geannuleerd? We hadden namelijk eind 2014 bij aankoop van een sonos-luidspreker, een waardebon van deezer voor 1 jaar gratis muziek gekregen. Mijn man had de registratie gedaan, en ‘t is niet gelukt, want we hebben er het afgelopen jaar er niet van kunnen profiteren, we hadden nochtans ook onze visa-gegevens ingegeven; nu is het jaar 2015 afgelopen en is het automatisch verlengd maar dan 9.99 maandelijks; maar als ik ga kijken op mijn abonnement kan ik niets vinden, enkel dat we free deezer hebben. Hoe kan ik de betalingen dan stopzetten?
  alvast bedankt voor uw antwoord!
  Mvg
  Flora Mirtses

  1. Nick Van Ranst

   Dag Flora, best een vervelende situatie… ik zou in dit geval contact opnemen met Deezer zelf en aan hen je situatie uitleggen. Hopelijk gaan ze je dan meteen helpen. Succes!

  2. Hallo Flora, is het je inmiddels al gelukt? Wij zitten namelijk precies in dezelfde situatie. Ik snap er echt helemaal niks van. Ik weet ook niet hoe ik contact kan opnemen met Deezer.
   Groetjes Kirsten

 4. Maritha Zoutendijk

  Wat ik ook doe, het lukt me niet om mijn Deezer account te verwijderen. Heel irritante situatie, echt klantonvriendelijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *