fbpx

Hoe draagt een bedrukt shirt bij aan naamsbekendheid?

Bijna elk bedrijf heeft wel een of meerdere shirts met hun naam en logo erop. Echter is het soms wel de vraag of het überhaupt nog wel bijdraagt aan de naamsbekendheid. Hieronder een kleine geep uit de redenen om dit toch maar te blijven doen.

Reclame-uitingen

Tegenwoordig zien wij om en nabij de 4000 uitdrukkingen van reclame langskomen. Dit zijn reclames van verschillende bedrijven die allemaal hun eigen merk en naam willen promoten. Of ze willen gewoon meer omzet en meer winst genereren. Wij slaan niet al die 4000 reclames op, maar een klein deel blijft wel hangen. Dit doordat wij onlangs al hebben gezocht naar een product of dienst die hierop lijkt. Of omdat we op dit moment honger dan wel dorst hebben. Zelfs hele kleine reclameteksten zoals de merknaam van je telefoon op je telefoon zien we niet eens meer, of we maken geen connectie met dat het een reclameboodschap is. Maar het weglaten van de uitingen is ook geen optie. Je moet je naam toch onder de aandacht van de mensen zien te brengen. Jij moet zelf zorgen dat mensen jou kunnen vinden, naast dat jij zelf klanten vindt. Dit scheelt je een hoop tijd, en tegenwoordig ook geld.

Jouw naam

Door je T-shirts laten bedrukken met de logo en de naam van je bedrijf zorg je ervoor dat jouw klanten zich kunnen identificeren met jouw bedrijf. Doordat ze jouw hoofd boven het shirt zien weten ze wat het bedrijf uitstraalt. Verder leest iedereen je naam als je daar aan het werken bent, en lezen ook mensen in de omgeving dat wie jij bent. Zo kun je ervoor zorgen dat als zij dezelfde behoefte hebben als de klant die je nu aan het helpen bent, zij ook naar jou toe komen en jij hen dezelfde dienst, of hetzelfde product aan kunt bieden. Hierdoor wordt dus niet alleen jouw naamsbekendheid maar hopelijk ook je daadwerkelijke klantenkring een stuk groter.

Andere manieren

Andere uitging van jouw logo en het bedrijf dus bijvoorbeeld op je voorgevel, of op je bedrijfsauto helpen ook bij de verbreiding van je naam en waar je voor staat. Verder kun je er ook voor kiezen om bepaalde quotes bij jou naam te vermelden waardoor jij ervoor zorgt dat deze sneller en beter blijft hangen bij mensen. Tevens zorgt dit ervoor dat ze hem ook weer sneller naar boven halen. Er zijn dus alleen maar voordelen te noemen voor het verspreiden van jouw naam via veel verschillende kanalen.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *