fbpx

Hoe en wat: Maya astrologie

Wil jij jezelf beter leren begrijpen en je blauwdruk achterhalen? Dichter bij jezelf komen en je ware missie op aarde ontdekken? Een Tzolkin reading of lezing van jouw zielenpad kan je hierbij helpen. Op basis van jouw geboortehoroscoop volgens de Maya astrologie, leer je jezelf beter kennen.

Wat houdt de Maya astrologie in?

De Maya astrologie of Tzolkin is een overgangskalender om mensen terug in contact te brengen met de natuurlijke tijd. Deze kalender zorgt voor verbinding tussen ons en het universum. Volgens de Maya astrologie draagt je geboortedag een toon, die samen de innerlijke kracht en energie bepaalt waarmee jij door het leven gaat.

Wat kan de Maya astrologie voor jou betekenen?

De Tzolkin of Maya astrologie kan jou helpen dichter bij jezelf te komen, je terug tot je kern te laten komen en jezelf en je ware missie op aarde te ontdekken. Het is een ideale bewustwordingstool die aangeeft wat jouw innerlijke kracht en je levensdoel is. Tijdens dit proces ontdek je een schat aan informatie. Loop je bijvoorbeeld vaak tegen bepaalde zaken aan en weet je niet hoe dat komt? Zijn er dingen heel moeilijk voor jou? Wil je anderen beter leren begrijpen? Dankzij de Tzolkin reading krijg je antwoord op al deze vragen.

Wat houdt een Tzolkin reading precies in?

Tijdens een lezing van jouw zielenpad krijg je eerst een korte introductie over de Tzolkin. Vervolgens maak je o.a. kennis met je innerlijke kracht en mogelijke valkuilen (galactische signatuur), wordt je geboortegolf geanalyseerd (doel, levenslessen …), ontdek je wat je talent is in dit leven en hoe je deze kan ontwikkelen, welke energieën je nodig hebt om volledig in je kracht te kunnen staan (partnerkruis) en wat jouw regeneratiedagen zijn en welke impact deze hebben.

Energie

De Tzolkin overgangskalender geeft je energie voor het komende jaar weer, net als de uitdagingen waaraan je je kan verwachten. Deze waardevolle tool kan je helpen je zielenpad te volgen en terug tot je kern te komen. Daarnaast bekijk je tijdens een Tzolkin reading ook je relatie-energie. Wat is jullie gezamenlijke energie? Wat brengt deze relatie jou? Je krijgt een unieke kijk op je relatie!

Wil je nog verdergaan in deze reading? Dan kan je kiezen voor een verdiepingssessie of deep dive. Hierin kan je samen met je holistisch therapeut(e) dieper ingaan op o.a. je jaarenergie of relatie-energie. Zo is bijvoorbeeld Wendy van Jouw Mojo is een holistische therapeute die je een complete Tzolkin reading (met mogelijkheid op verdieping) kan uitwerken. Meer info op jouwmojo.be.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *