fbpx

Hoe foto op Instagram zetten via PC of laptop?

Instagram is de meest gebruikte app voor smartphones om foto’s (en video’s) te delen met je vrienden. In de eerste plaats heb je een smartphone nodig waarmee je een account aanmaakt. Daarna kan je naar hartelust foto’s beginnen posten, vrienden en bekende personen volgen, reacties achterlaten etc. Veel pret en plezier voor iedereen die een trotse bezitter is van een smartphone.

Maar wat als je geen smartphone hebt?

Jammer maar helaas is het dan niet mogelijk om een Instagram account aan te maken op je PC, Mac of laptop. In dit geval kan je het best aan iemand uit je vriendenkring vragen om voor jou even een account aan te maken op hun smartphone. Ze kunnen immers van hun account uitloggen en nieuw aanmaken om nadien terug met hun account verder te gaan. Lees hier hoe je een account moet creëren: Instagram account aanmaken.

Nadat je een account hebt aangemaakt kan je wel inloggen op dit account via een PC. Check deze hoedoen om te zien hoe dit juist in zijn werk gaat: Instagram gebruiken op je computer.

Wat kan je op Instagram met je computer?

Je kan veel doen op Instagram als je ingelogd bent op je Pc of Mac. Enkel het belangrijkste niet. Het is immers niet mogelijk om een foto of video op Instagram te zetten via je computer. Je kan foto’s bekijken, reageren op andere foto’s, reacties van andere op je eigen foto’s verwijderen, je wachtwoord veranderen, je profiel aanpassen,… alleen foto’s uploaden gaat niet. Een smartphone aankopen is dus de boodschap wil je ten volle kunnen genieten van Instagram!

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

5 gedachten over “Hoe foto op Instagram zetten via PC of laptop?”

  1. Dit heeft mij dus totaal niet geholpen. Hier verplicht je mensen zelf om een smartphone aan te kopen. Wat als mensen nu geen smartphone kunnen kopen of gewoon niet willen kopen? Dit is compleet belachelijk.

    1. Dag Jo, jammer dat we je hier niet mee hebben kunnen helpen. We verplichten niemand om een smartphone te kopen (waar staat dat trouwens in bovenstaand artikel?). We schrijven enkel dat je een smartphone nodig hebt om nadien met de app foto’s te kunnen uploaden. Zonder smartphone kan je immers Instagram niet gebruiken en dus ook geen foto’s uploaden op je Instagram-account. Moesten we iets te maken hebben met Instagram dan zou ik deze functie toevoegen. Maar nu blijft het dus vooral een app en app’s gebruik je met smartphones.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *