fbpx

Hoe snel is Tomorrowland doorgaans uitverkocht?

Als ik in de wachtrij sta om Tomorrowland tickets te kopen, hoe lang sta ik daar dan in en hoe lang duurt het vooraleer het uitverkocht is? Dat is natuurlijk een cruciale vraag die je je stelt wanneer je voor de eerste keer meedingt naar een ticket voor dit populaire festival.

Be happy to get in

Eerst en vooral moet je weten dat je al heel blij mag zijn als je in de bestelprocedure een stap verder raakt dan de wachtrij. Zelf zat ik voor Tomorrowland 2014 een uur lang op dit scherm te kijken:

tomorrowland uitverkocht

75 minuten

Om 11 uur startte toen de verkoop. Na zo’n 60 minuten , om 12 uur dus, kreeg ik de boodschap dat de laatste bestellingen werden afgerond en de laatste betaaltransacties in behandeling waren. Na een uur en een kwartier volgde dan de boodschap dat het hele festival was uitverkocht. Dat zonder dat ik zelfs ook maar de kans heb gekregen om iets te doen.

Verhoog daarom je kansen

Zorg er dus voor dat:

  • je op voorhand pre registreert voor de ticketverkoop
  • je een wereldklok bij de hand hebt
  • indien mogelijk vrienden of familie mee worden ingeschakeld om te helpen
  • je je niet laat verleiden tot een ticket op de zwarte markt. Niet alleen zal je niet binnen geraken, er staan bovendien zware boetes op.

 

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *