fbpx

Wat betekent een Comfort en Pleasure Pass op Tomorrowland

Wat betekent een Comfort en  Pleasure Pass op Tomorrowland? Naast de gewone (standaard) tickets zijn er, zoals op je op het overzicht met prijzen van 2017 kan zien, telkens 3 soorten tickets beschikbaar: een standaard ticket, een pleasure pass en een comfort pass. In prijsoplopende volgorde: voor een comfort pass betaal je meer dan voor een pleasure pass en voor een pleasure pass betaal je meer dan voor standaard ticket. Maar wat krijg je nu extra voor die prijs? En als we een standaard pass met een comfort pass vergelijken dan zit hier voor een dagticket al bijna 100 Euro verschil op. De moeite om te weten wat je hier meer voor krijgt denk ik dan!

Standaard – pleasure – comfort pass

Alle tickets geven je toegang tot het festival, gelukkig maar ;-)!

Met een pleasure ticket heb ook toegang tot 2 verschillende comfort zones. Maar wel niet tot de comfort zone aan de Mainstage.

Met een comfort tickets heb je toegang tot alle verschillende comfortzone. Dus ook diegene aan de Mainstage. De zogenoemde comfortzones zijn eigenlijk VIP delen waar festivalgangers met een standaard ticket niet mogen komen vieren.

Nog dit: parking, Dreamville en lockers zijn niet inbegrepen in alle 3 de verschillende tickets. Hiervoor moet je dus nog extra betalen.

Bron: tomorrowland.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

2 gedachten over “Wat betekent een Comfort en Pleasure Pass op Tomorrowland”

  1. Betreffende:
    “voor een comfort pass betaal je meer da”b” voor een …….”. Een schrijffout in jullie tekst t’is maar dat jullie het weten .

    Grtz and respect
    Jc

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *