fbpx

Hoe foto’s gemakkelijk printen?

Puilt jouw smartphone ook uit van de foto’s? Daguitstapjes, prachtige landschappen op verre vakantiebestemmingen, de belevenissen van de kids … het is allemaal de moeite waard om een foto van te nemen, toch? Maar sommige foto’s zijn het nog meer waard dan andere. Die speciale foto’s verdienen een plekje in een album of wil je printen om er nog vaker naar te kunnen kijken. Ontdek hieronder de beste tips om je foto’s makkelijk te printen.

Fotoboek

Wat blijft er eigenlijk leuker om je foto’s te printen dan een fotoboek? Met de software van fotoboekspecialisten als Cewe haal je moeiteloos je foto’s van je smartphone en creëer je in een handomdraai het mooiste album. Door het grote aanbod aan designs en mogelijkheden, laat de ontwerpsoftware je toe een album samen te stellen, helemaal naar jouw smaak. Een fotoalbum is sowieso het ideale middel om een leven lang na te genieten van mooie herinneringen met je gezin, familie en vrienden.

Foto’s printen: van klassiek tot gedurfd

Er zijn natuurlijk tal van manieren om je foto’s te printen. Je kan gaan voor glanzende foto’s met een uitstekende kleurbriljantie, of voor matte foto’s met een luxe afwerking, eco prints voor een natuurlijke indruk, vergrotingen, posters, ingelijste foto’s, retro prints, vierkante prints, fotostickers, prints met een wit randje …

Fotoposter met hout

Dit is echt een superleuk ophangsysteem voor je foto’s. Bovendien geeft het een minimalistische look aan je interieur. Je fotoposter steek je tussen 2 houten latjes en hang je via een metalen kettinkje en een simpele spijker aan de muur. Hip, decoratief en stijlvol!

Magneetfoto’s

Mag het eens wat anders zijn? Ga dan voor magneetfoto’s. Je kan er je koelkast of magneetbord mee pimpen en de kids zullen er maar al te graag mee spelen.

Memory

Misschien wel dé leukste manier om je herinneringen levend te houden: een heuse foto-memory. Selecteer de mooiste foto’s van je gezin of vakantiekiekjes en stel je eigen foto-gezelschapsspel samen. Dit is – naast de klassieke fotomok – ook een hele leuke cadeautip!

Fine Art

Gebruik Fine Art papier om enkele van je favoriete foto’s mee af te printen. Kies bijvoorbeeld voor papier met een korrel in. Fine Art Prints worden gedrukt op speciaal mat papier met structuur en geven een bijzondere uitstraling aan je kiekjes!

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *