fbpx

Hoe Hotmail instellen op iPhone/iPad?

Het is handig als je je berichten van Hotmail (of Outlook.com) rechtstreeks kan laten binnen komen op je iPhone of iPad. Zeker wanneer het enige alternatief is om telkens naar de mobiele site van Hotmail te gaan en je opnieuw in te moeten loggen. Daarom tonen we je in dit artikel in 6 stappen met foto’s hoe je Outlook.com kan configureren op je iPhone, maar dezelfde methode werkt ook voor je iPad:

Stap 1: Ga naar Instellingen > E-mail, contacten, agenda’s > Nieuwe account

iphone hotmail instellen 1

Stap 2: Selecteer Outlook.com (de nieuwe naam voor Hotmail)

iphone hotmail instellen 2

Stap 3: Voer je Hotmail email adres in, je wachtwoord en een beschrijving van de account. De beschrijving zal nadien de naam worden van deze specifieke inbox in de Mail app van zodra je de registratie afgerond hebt. In dit voorbeeld kiezen we ‘Hotmail’. Kies dan Volgende wanneer je klaar bent.

iphone hotmail instellen 3

Stap 4: Selecteer tot welke gegevens van je Outlook.com account je toegang wil vanop je iPhone of iPad. Je kan ervoor kiezen om je email, contacten, agenda en herinneringen te synchroniseren. Wanneer je klaar bent, klik dan op Bewaar.

iphone hotmail instellen 4

Stap 5: Je ziet meteen in de mail applicatie dat de beschrijving van onze nieuwe mailaccount is toegevoegd.

iphone hotmail instellen 5

Stap 6: Standaard heb je toegang tot de mails die je ontvangen hebt tot 1 week geleden, maar je kan dit makkelijk wijzigen door de synchronisatie aan te passen. Als je toegang wil hebben tot al je e-mails, kies dan “Geen limiet”.

iphone hotmail instellen 6 iphone hotmail instellen 6b

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *