fbpx

Hoe iedere dag vernieuwende en gezonde maaltijden klaarmaken?

Wat eten we vanavond? Het is wellicht één van de meest gestelde vragen in Belgische huishoudens. En toegegeven: op de duur wéét je het gewoon niet meer. Wat kan je nog klaarmaken? Je wil niet telkens hervallen in dezelfde maaltijden, je kinderen moeten het lusten én je wil wel eens iets vernieuwends en bovendien gezonds eten. Dé oplossing: maaltijdboxen. Lees snel verder en ontdek hoe jij geholpen kan worden in je dagelijkse queeste naar een gezonde en lekkere maaltijd!

Niet meer nadenken

Dit is toch wel het allerbelangrijkste voordeel van een maaltijdbox. Iemand anders denkt voor jou na! Jij hoeft enkel nog een selectie te maken uit de aangeboden recepten. Bovendien leer je veel nieuwe gerechten kennen. Want misschien heb je nog nooit van bulgur gehoord of zet je parelcouscous niet op het menu omdat je denkt dat het niets voor jou is. En zou het ooit in je opkomen om sambalaubergines met paprika, ei en jasmijnrijst te maken? Of een Griekse skordalia-bowl met walnoten, courgette en olijven? Je zal nieuwe smaken leren kennen en tegelijkertijd gezonde maaltijden eten.

Geen verspilling

De maaltijden in de box worden geleverd met ingrediënten die precies verpakt zijn in de juiste hoeveelheden. Je hoeft dus niet meer na te denken hoeveel gram pasta je moet koken voor 4 personen en hebt bovendien geen overschot. Geen restjes meer die in de ijskast blijven liggen en die je nadien moet weggooien.

Gezonde maaltijden

De maaltijden waaruit je kan kiezen zijn samengesteld met het oog op gezond eten. Ze bevatten per recept dus altijd voldoende groenten.

Kidsproof

Bij het selecteren van de maaltijden, heb je altijd de keuze tussen bepaalde categorieën zoals gerechten die snel klaar zijn, familierecepten of vegetarische maaltijden. Zo kan je altijd iets kiezen wat je kinderen ook kunnen eten en graag zullen lusten. Er zijn zelfs ook maaltijdboxen voor vegans!

Thuisbezorging

Heb jij vaak tijd te kort en moet je altijd snel rushen naar de supermarkt? Dan zal je het heerlijk vinden dat je maaltijdbox thuis wordt geleverd. Niet meer aanschuiven aan de kassa, geen frustratie meer omdat de ingrediënten die jij nodig had uitverkocht zijn … Jij kiest de dag en het tijdstip van levering, handig!

Twijfel niet langer

Je merkt het: de voordelen van een maaltijdbox zijn eindeloos. Verlos je dus uit je lijden en laat je maaltijden voortaan thuisbezorgen. Je geniet van afwisselende, vernieuwende en gezonde maaltijden, verpakt in de juiste hoeveelheden, kidsproof en tijdbesparend. Wat wil je nog meer?

Overzicht maaltijdboxen

Om het je nog makkelijker te maken hebben we hieronder de verschillende maaltijdboxen van dit moment op een rijtje gezet. Dan kan je ze zelf rustig nagaan en eventueel uitproberen. Laat in de comments hieronder zeker weten wat jullie van de maaltijdboxen vinden!

Naam Aantal recepten Aantal personen Meer info
HelloFresh 25+ 1 t/m 6 Naar website >
Marley Spoon 30 2 t/m 4 Nu met 45 € korting >
Dinnerly 18 2 t/m 4 Naar website >
Ekomenu 20+ 1 t/m 4 Naar website >
Foodbag 18 1 t/m 5 Naar website >
Simply You Box 14 1 t/m 5 Naar website >
Familiebox 12 2 t/m 5 Naar website >
Mealhero 40+ nvt Naar website >
15Gram 16 2 t/m 4 Naar website >
Veganbox 6 2 of 4 Naar website >
Versh 6 2 of 4 Bestel nu met 25% korting >

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *