fbpx

Hoe Indeed klantenservice contacteren?

Indeed is de laatste jaren opgeklommen tot ‘s werelds nummer 1 vacaturesite. Ze hebben meer dan 200 miljoen unieke bezoekers per maand vanuit meer dan 60 landen. Ook in België is Indeed aan zijn opmars bezig en wordt het zeer vaak gebruikt. Zowel door bedrijven die personeel zoeken als door mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Als je een website hebt met dergelijke bezoekersaantallen, dan is het ook logisch dat er veel vragen richting klantendienst en service gesteld worden. Wat zijn de beschikbare manieren om Indeed te bereiken? We zochten het voor jou uit en geven hieronder alle mogelijkheden weer:

1. Telefoonnummer Indeed

Telefoon BE: 0800 – 26407

Telefoon NL: 0800 – 0224521

2. Mailadres Indeed

Een algemeen emailadres zoals een info@indeed bestaat niet. Wel kan je gebruik maken van het contactformulier op hun website. Dat vind je terug via volgende link: contactformulier Indeed.

3. Facebook

Je kan natuurlijk ook altijd de sociale media gebruiken van Indeed om je vraag te stellen. Zelf hebben we de proef niet op de som genomen maar we vermoeden dat je via Facebook snel een antwoord zult krijgen op je vraag.

> Facebookpagina Indeed

4. Helpcentrum

Wil je liever eerst zelf zoeken achter het antwoord op je vragen? Dan kan je ook altijd een beroep doen op het uitgebreide helpcentrum op hun website.

> Helpcentrum op website

5. Per post

Per post kan je Indeed ook bereiken op volgend adres. Je gaat dan wel je beste Engels moeten bovenhalen want Indeed is een Ierse corporatie.

  • Indeed Ireland Operations Limited
  • 124 St. Stephen’s Green
  • Dublin 2
  • Ireland

Bron: indeed.com

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *