fbpx

Hoe je caravan verkopen via OSW?

Heeft je caravan voldoende dienst gedaan en is het tijd om hem van de hand te doen? Doe dan een beroep op het Nederlandse platform OSW dat vanaf nu ook actief is in België. . Zo kan je je caravan vlot, efficiënt en veilig verkopen aan een erkend caravanbedrijf. Geen gedoe met onderhandelingen over de prijs of administratieve rompslomp!

Tweedehands caravan verkopen

Wil je je Dethleffs, Knaus of Homeland caravan aan een particulier verkopen? Dan weet je dat daar heel wat bij komt kijken. Zo zal je een positief keuringsattest voor verkoop moeten hebben, je caravan verkoopklaar maken, afspraken plannen met potentiële kopers, onderhandelen over de prijs … Daarbij trek je liefst ook geen malafide kopers aan. Geen zin om je bezig  te houden met die hele mallemolen? Besteed de verkoop van je caravan dan uit aan een professional als OSW!

Hoe werkt OSW?

Je caravan gratis en vrijblijvend verkopen via OSW is kinderspel. Meld je caravan aan, ontvang realistische biedingen binnen de 24 uur en verkoop je caravan. Ja, het is écht zo simpel!

Caravan verkopen

OSW krijgt je aanmelding binnen, controleert de volledigheid ervan en geeft eventueel tips voor een vlottere verkoop van je caravan. Hoe gedetailleerder de aanbieding, hoe beter de biedingen. Nadat je aanmelding is goedgekeurd, wordt de advertentie van jouw caravan op een veilige en besloten website geplaatst, die enkel bekeken kan worden door erkende opkopers. Nadien contacteert OSW de door hen geselecteerde en erkende caravanbedrijven en starten de onderhandelingen. Binnen de 24 uur ontvang je het hoogste bod op je caravan. Na jouw akkoord, regelt OSW de volledige verkoop en al het bijbehorende papierwerk. Ook de caravan wordt netjes opgehaald, op de door jouw gekozen locatie.

Directe betaling

De partnerbedrijven van OSW werken samen met meerdere banken. De transactie van het geld vindt plaats bij de bank van jouw keuze. Het bedrag staat op jouw rekening nog voor je tweedehandse caravan wordt opgehaald. Heerlijk, niet?

Wat als ik niet akkoord ga met het ontvangen bod?

Het spreekt voor zich dat je niet verplicht bent je caravan te verkopen aan een prijs die je eigenlijk te laag vindt. De biedingen die je ontvangt blijven 48 uur geldig. Ook kan je vanuit je account een tegenbod doen.

Hoeveel kost het om mijn caravan via OSW te verkopen?

Het verkopen van je caravan is volledig gratis. De erkende caravanbedrijven waarmee OSW samenwerkt, betalen een bijdrage om toegang te krijgen tot de zoekertjes. Hierdoor is OSW in staat zijn dienstverlening gratis aan te bieden.

Bron: OSW.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *