fbpx

Hoe Lecturama opzeggen?

Heb je een abonnement bij Uitgeverij Lecturama en wil je je abonnement opzeggen? Wij zochten uit hoe u dat dan doet:

Stap 1: Schrijf een aangetekende brief naar:
Lecturama
T.a.v. afdeling klantendienst
Postbus 2332
2301 CH LEIDEN

Betreft: opzegging vanwege klantnummer XXXXX

Geachte,

Ik wens met onmiddelijke ingang mijn abonnement bij Lecturama stop te zetten. Graag zie ik een bevestiging van deze stopzetting tegemoet.

Mijn gegevens:
Voornaam & Naam: XXX
Adres: XXX
Klantnummer: XXX

Met vriendelijke groeten,
Naam (+ handtekening)

Stap 2: Ontvangt u nog een pakket terwijl u al had opgezegd?
Retourneer dan binnen de 14 dagen na ontvangst het ontvangen pakket naar: Magazijn Lecturama, A.J. Romijnweg 6, 9672 AH Winschoten. Het is aangewezen om het verzendbewijs te bewaren, zodat hiervan een bewijs heeft, ook als het pakket verkeerd verwerkt wordt (door beschadiging, etc.) of niet aankomt.

Meer informatie kan u vinden op Lecturama.be

Dit artikel is een bijdrage van:
Google

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

5 gedachten over “Hoe Lecturama opzeggen?”

 1. verhasselt daniella

  Hallo,

  Heel hartelijk dank voor je hulp bij Lecturama.
  Maar toch zouden zij moeten opdraaien voor de kosten van het aangetekend schrijven.

  groetjes
  Daniella

 2. Beste,

  Ook ik ben al enkele keren lastig gevallen door Lecturama!!!
  Ik heb hen ook al die enkele keren aan de telefoon duidelijk gemaakt dat ik GEEN contact meer wil hebben met hun, niet via telefoon, opsturen van pakketjes en mails.
  Heb ook gedreigd om verdere stappen hierover te nemen en heb dit al 1x gedaan door oproep op belgische, nationale radio te zijn geweest en daar mijn verhaal te doen!!!
  Heb vandaag ook hun een mail gestuurd!!!
  Hopelijk gaat het nu stoppen, wat ik ben het meer dan beu!!!
  Is het goed wat ik gedaan heb? Indien niet stoppen hiermee ga ik echt verder hiermee en ja ook ik heb pakketje voor terugzending aangetekend te verzonden en heeft me dit ook geld gekost!!!

  Vriendelijke groeten
  A. Martens

  1. Hallo Ann,

   Dat is inderdaad allesbehalve prettig. Je kan hen inderdaad best gewoon laten weten dat ze je niet meer mogen contacteren. Volgens de Europese privacywet van 1992 dienen ze zich daar in dat geval aan te houden (tenzij je er nog openstaande contracten/facturen zou hebben natuurlijk).

 3. Ik heb via telefonisch contact mij een kennispakket laten opsturen, na ontvangst heb ik een brief geschreven, want mailen lukte nooit ,ook vandaag niet, heb ook gebeld. Na 2 weken ontving ik een 2de pakket , heb toen gebeld en gefaxt , de telefoniste bevestigde dat mij een gratis retourstikker zou opgestuurd worden, Vorige week werd mij een factuur van 3 pakketten gestuurd die ik niet besteld, noch ontvangen heb.plus administratiekosten ;
  Heb opnieuw geveld en er werd mij opnieuw een retourstikker beloofd die ik tot op heden niet heb ontvangen, ik ben ten einde raad. Heb al proberen mailen, wat nooit lukt, brief en fax gestuurd en 3 maal gebeld, wat moet ik nog doen om verdere paketten en kosten te vermijden?

  1. Hey Ann,

   Je bericht was tussen de grote hoeveelheid spam die we ontvangen verloren gegaan. Je moet gewoon aangetekend opzeggen bij Lecturama zoals hierboven uitgelegd. De kopie van de opzegbrief en het verzendbewijs dat je krijgt bij de post hou je dan bij als bewijsmateriaal. Alleen op die manier heb je bewijsmateriaal in handen. Alle andere methodes (telefoon, mail,…) worden niet erkend als bewijsmateriaal dat je hebt opgezegd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *