fbpx

Hoe met meerdere personen Netflix kijken?

Ja, het is zeker mogelijk om met meerdere gebruikers binnen 1 Netflix account meerdere schermen (vb. TV, iPad, iPhone,…) te kijken. Al wat je hoeft te doen is dit al goed aan te duiden bij het aanmaken van de account :

1) Aantal schermen

Bij het aanmaken van een account wordt al gevraagd op hoeveel schermen je naar Netflix wil kijken. Wil je zowel op een TV als op een Smartphone kunnen kijken, moet je uiteraard 2 schermen aanduiden en zal je dat 8,99€ per maand kosten in plaats van 7,99€ per maand.

netflix meerdere personen 1

2) Duid aantal gebruikers aan

Bij het aanmaken van een account, zal je gevraagd worden wie er zal kijken. Om met meerdere personen te kunnen kijken, moet je hier dus alle gebruikers vermelden. Je kan dus bijvoorbeeld binnen 1 account perfect zowel een profiel voor jezelf maken als een voor je partner en voor je kind. Je kan nadien aanduiden dat het gaat om een kind dat enkel toegang mag hebben tot het kids aanbod.

netflix meerdere personen 2

3) Bij inloggen : Wie kijkt er ?

Bij het inloggen op Netflix, zal je steeds gevraagd worden : Wie kijkt er ? Afhankelijk van het gekozen profiel, zijn er bepaalde rechten aan die gebruikers gekoppeld.

netflix meerdere personen 3

4) Na inloggen : Switchen van gebruiker

Maar ook wanneer je bent ingelogd, kan je nog steeds van gebruiker switchen door rechtsboven op je gebruikersnaam te klikken en de naam van de andere user te selecteren.

netflix meerdere personen 4

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *