Hoedoen.be

Legt stap voor stap uit hoe je iets doet

Hoe Mobile Vikings abonnement opzeggen?

Mobile Vikings is in Belgiƫ een challenger op de markt van mobiele telefonie en verbaast iedereen met zijn lage tarieven. Wil je toch je mobiel abonnement bij Mobile Vikings opzeggen? Dan hangt alles af van het type contract dat je hebt gesloten:

Prepaid of Postpaid (onbepaalde duur)

Als je overstapt naar een andere operator, hoef je Mobile Vikings niet te contacteren. De nieuwe provider zal dit onderling voor jou regelen en je nummer mee overdragen.

Postpaid (bepaalde duur)

Heb je een postpaid abonnement van bepaalde duur lopen (vb. 2 jaar) en wil je jouw contract vroegtijdig opzeggen, dan is dat een ander verhaal. In dat geval mag je ervan uitgaan dat je een verbrekingsvergoeding dient te betalen. De hoogte van deze vergoeding wordt mee bepaald door hoeveel maanden deze nog doorloopt.

In zo’n geval is het aangewezen contact op te nemen met de klantenservice van Mobile Vikings: https://mobilevikings.be/nl/contact/ . Zij kunnen je het best begeleiden om je verder te helpen.

 

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Twitter, Linkedin en Google+

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

Laat een reactie na