fbpx

Hoe Lampiris contract opzeggen?

Verander je gewoon van energieleverancier? Dan zal hij voor jou de opzegging doen bij Lampiris via de netbeheerder wanneer je bij hem een contract tekent. Je dient wel altijd rekening te houden met 30 dagen opzegtermijn in dat geval.

Maar stel dat je verhuist naar het buitenland of verhuist naar een regio waar Lampiris geen leverancier is, dan dien je je contract bij energieleverancier Lampiris stop te zetten. Concreet doe je dat als volgt:

Stap 1

Neem je gegevens bij de hand (o.a. klantnummer, verhuisdatum, meternummer, meterstanden, je nieuw adres en eventueel gegevens van de nieuwe bewoner)

Stap 2a: Telefonisch opzeggen

Bel Lampiris op het gratis nummer. Een medewerker van de telefonische klantendienst zal met u de stappen doorlopen en peilen naar de reden van opzegging (vb. beter aanbod gekregen van andere energieleverancier).

In dit gesprek dient u aan te geven vanaf wanneer precies het contract mag stopgezet worden.

of Stap 2b: Online opzeggen

Je kan ook opzeggen via My Lampiris (https://my.lampiris.be/nl/home.html)

Bron: Lampiris.be

Alternatief: Lampiris online opzeggen via sepastop.eu

Hang je liever niet uren aan de lijn met de klantendienst? Regel je opzegging dan online via sepastop.eu. Zij versturen een aangetekende opzegbrief voor jou. Zo hoef je zelf helemaal niets doen en ben je 100% zeker: ga naar sepastop.eu.

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *