fbpx

Hoe nep huilen met tranen?

Als je iemand ziet huilen, zou je alles doen om die persoon te helpen en beter te laten voelen. Hoewel wij van mening zijn dat nep huilen nooit mag misbruikt worden, het geeft je immers een bepaalde machtspositie. Maar bijvoorbeeld een acteur of model moet voor zijn of haar job wel fake kunnen huilen, daarom geven we toch graag enkele tips mee om de tranen (die er niet waren) de vrije loop te laten:

 

Manier 1: Denk aan iets droevig

De simpelste manier om te kunnen wenen, is aan iets heel droevig denken. Ik denk dan bijvoorbeeld aan het overlijden van een familielid, droevige muziek of een droevige jeugdherinnering, bijvoorbeeld een periode waarin je gepest werd of iets dergelijks. Zonder je af, concentreer je enkel op de gedachte en je gemoedstoestand zal mee wijzigen.

Manier 2: Gebruik oogdruppels

Oogdruppels wekken de reële indruk dat je aan het wenen bent. Al wat je hiervoor moet doen is je hoofd naar achteren houden, je onderste ooglid naar beneden trekken, oogdruppels aanbrengen in je oog.

Er komen nu wel tranen uit je ogen, maar je ziet er daarom nog niet droevig uit. De ideale methode is om er iets droevig bij te denken en dus het combineren van manier 1 en 2.

Manier 3: Eet een hete peper

Het eten van een pepertje brengt je meteen aan het zweten en zorgt ervoor dat de tranen uit je ogen rollen. Het heeft een instant effect, dat anderzijds ook snel weer verdwijnt. Niet de meest aangename methode, maar wel efficiënt.

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *