fbpx

9 gedachten over “Hoe PayPal account verwijderen?”

 1. Lenaerts Roger

  Er is iets gebeurd met mijn pay en pal rekening waar ik niet om gevraagd
  heb , daarom wens ik er een einde aan te maken ,voor het nog erger word
  Groetjes

 2. Hans Depraetere

  Beste,
  Heb ik ook voorgehad in 2012. Russische vrouw koopt kleding in NewYork met mijn Visa-kaartgegevens.????? Paypal nooit in geslaagd om mij deftig antwoord te geven. Perfecte oplossing wel enkel en alleen bij Visa. Sindsdien is mijn PP-rekening met beperkte toegang. Ik kan niks doen zelfs mijn account niet opzeggen. Behalve door eerst een nieuwe rekening te koppelen. Zal wel zijn!!!! Ik begrijp nog steeds niet waarom een dergelijk parallel betalingssysteem bestaat/nodig zou zijn naast de klassieke banken. Daar kan je toch ook veilig mee betalen????

 3. deze week gekeken op mijn masterkaart en er zou op 12 dec iets gekocht zijn bij paypal ik heb nog nooit met paypal gewerkt er zou 730,85 euro
  af gaan van mijn rekenning en ik weet ban niks . wat kan ik doen .bankkaart opgezegt en bij de politie geweest . nu af wachten
  gtrs stevens johnny

  1. Dag Johnny, goed dat je je kaart hebt stopgezet. En ook dat je verdere stappen hebt ondernomen. Hopelijk zie je hier nog iets van terug.

 4. Denkt men nu echt dat je na 7 a 8 jaar nog exact weet wat je hebt geantwoord op die 2 vragen? Ik kom er geen stap mee verder! Eerst was ik mijn wachtwoord al vergeten, via telefonische controle kon ik die opnieuw instellen, maar toen ik daarna inlogde om alsnog mijn account op te heffen bleek dat onmogelijk, want ik blijf hangen in die 2 veiligheidsvragen en een alternatief (telefonische controle) wordt er NIET geboden. Om razend van te worden. Heb er in een ver verleden ooit gebruik van gemaakt, tot tevredenheid, niets mis mee. Maar ik wil ook zonder noemenswaardige problemen mijn account op kunnen zeggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *