fbpx

8 gedachten over “Hoe Tinder account verwijderen?”

  1. Hallo Chris,

   Je account blijft inderdaad bestaand op die manier. Het simpelste om te doen is eigenlijk de Tinder app opnieuw installeren +dezelfde Facebook login gebruiken. Van zodra je dan inlogt op de app, kan je het account wissen.

   Succes ermee!

 1. Hoi Johan,

  Ongeveer een jaar geleden heb ik Tinder veel gebruikt met ‘slechte’ foto’s. Inmiddels heb ik nieuwe foto’s maar heb ik het idee dat veel matches mij o.b.v. mijn oude foto’s weggeveegd hebben en mijn nieuwe foto’s dus niet meer zien.

  Ik wil dus helemaal opnieuw beginnen. Alles matches vanaf het begin, ook al verlies ik daarmee mijn bestaande matches. Kun je mij zeggen hoe dit mogelijk is? Ik kan de juiste oplossing niet vinden op het internet.

  Dankje!

  Erik

  1. Dag Erik,

   Als je je account verwijdert zoals hierboven en dan opnieuw Tinder installeert en inlogt dan ben je alle matches van je vorige profiel kwijt. Met je nieuwe account zullen mensen die je weggeveegd hebben je terug zien verschijnen. Dit heb je misschien zelf ook al meegemaakt dat je opnieuw dezelfde persoon tegenkwam ook al had je deze een tijdje voorheen weggeveegd. Profiel behouden en je foto’s updaten is volgens mij de boodschap.

   Succes!

 2. Hallo,

  Ik heb een account op tinder.
  Maar ik had mijn Facebook profiel gedeactiveerd, inmiddels heb ik het terug geactiveerd maar nu kan ik mij niet meer inloggen op tinder.
  Er komt telkens op dat er iets is misgegaan, dak ik mij terug moet inloggen op tinder om het zo terug te koppelen aan mijn facebookaccount maar hoe moet ik dat dan doen?

 3. ik wil mijn tinder account verwijderen maar ik kan niet eens in het menu komen , hoe moet ik dit oplossen want ik kan niks kiezen , ik kan alleen in mn eigen profiel komen maar vanuit daar kan ik niks verwijderen .
  een knopje menu heb ik niet staan , ook niet voor “home”of zo iets

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *