19 reacties

 • philip bataillie schreef:

  ik wil van twoo maar lukt niet en krijg ook geen mail !!!!!!!met nieuw wachtwoord

 • Richard schreef:

  ik geraak ook niet van deze rommel af,de helft werkt maar en als je betaald kan je niet eens zien wie jou leuk vind,is een echte schande,een geldklopperij is het

 • Arf schreef:

  bedankt voor de tip. Het lijkt dat mijn account verwijdert is (na enig aandringen)

 • Joëlle schreef:

  Hey,
  ik wil ook graag mijn Twoo profiel verwijderen, is niks voor mij, maar het ding is,
  ik heb al een paar pogingen gedaan, en dat profiel is nooit volledig weg…. Zou het graag onmiddellijk en volledig verwijderen! Maar nu weet ik niet hoe dat moet..

 • peter schreef:

  Ik wil ook van twoo maar ik kan het niet verwijderen alles opgevolgd wat een kloten side is da voor iets

 • danny schreef:

  zal verboden moeten worden dat ze zomaar zonder toestemming alles overnemen bij het opstarten van een nieuwe site , schandalig
  en zeker als je zelf niets kan verwijderen, je moet nog toestemming vragen hiervoor, maar niemand heeft toestemming gevraagd om lid te worden hiervan

 • romahn rita schreef:

  wil van twoo maar raak er niet af nochtans alles gedaan zoals ze het aanraden maar vergeefs vind als de mensen eraf willen dat ze dat ook moeten doen

  • Johan Van Asch schreef:

   Dag Rita,

   Vreemd want als je bovenstaande stappen tot het einde volgt, zou het altijd moeten lukken. Je kan natuurlijk ook proberen contact op te nemen met Twoo zelf mocht het uitzonderlijk niet lukken bij jouw acocunt.

 • diekmann schreef:

  Ik heb mijn profiel verwijderd enige tijd geleden, dit wegens ziekte. Krijg nu wel een afschrijving voor 3 maanden lidmaatschap. Wil ik dit geretourneerd hebben. Graag uw antwoord. netty diekmann

  • Nick Van Ranst schreef:

   Dag Netty,

   wij van hoedoen.be kunnen u hier helaas niet verder mee helpen. Wij proberen met deze website immers enkel oplossingen te bieden voor problemen die mensen online ervaren, zoals bijvoorbeeld hoe een bepaald profiel verwijderen. Gelieve uw opmerkingen dus rechtstreeks aan Twoo te richten. Dit kan bijvoorbeeld door te mailen naar info-nl@twoo.com. Succes!

 • depraeter darline schreef:

  als je account verwijdert van twoo word dat dan direct verwijdert

 • Jan Blankestein schreef:

  Als je zeker bent dat je jouw account wil verwijderen, ga dan naar Instellingen en kies Wijzigen in het accountgedeelte. Klik vervolgens op ‘Verwijder account’ en volg de instructies.
  Om veiligheidsredenen heb je je wachtwoord nodig om je account te kunnen verwijderen. Wachtwoord vergeten? Klik hier om een nieuw wachtwoord te kiezen! Dit zijn de instructies hoe een TWOO account te verwijderen. Dat traject kan ik niet volgen want ik sta niet geregistreerd. Ze sturen bijna dagelijks email toe met daarin de volgende informatie: Je ontvangt deze notificatie omdat je geregistreerd bent als Hannah York (ja***@**otoa**.nl) op Twoo – Uitschrijven. Massive Media Match NV, Singel 540, Amsterdam, 1017 AZ, Netherlands BE0537240636. info-nl@twoo.com Als ik op de link ‘uitschrijven’ klik moet ik eerst mijn naam etc opgeven, want ik moet eerst registreerd staan om me uit te kunnen loggen.

 • VANCAUWENBERGHE ERIC schreef:

  Hello
  Mijn autistische dochter heeft zich bij ongeluk gerigistreerd ” twoo ” dating site en dit met profielinfo – en email N U WORDT ZE CONTINU GESTALKT VAN MANNEN VIA HAAR EMAILADRES vRAAG IS HOE KAN IK ALLE GEGEVENS VERWIJDEREN ?

 • H schreef:

  Laatst mijn account op Twoo verwijderd. Nu is er wéér 10eu van mijn rekening gegaan?!?! Hoe kan dit toch??
  Je kan ook nergens terecht bij Twoo zelf, echt verschrikkelijk

 • Probeer al 2 jaar mijn profiel te verwijderen maar lukt mij nooit. Twoo zijn bedriegers en oplichters. Denk er aan om officiele neer te leggen bij Federale Overheidsdienst die hiervoor bevoegd is.

 • Willy Haverals schreef:

  Ik wil af van mijn abonnement en account

Leave a Comment