fbpx

Hoe werkt Amazon Prime Video?

In de markt van streamingdiensten zijn er de dag van vandaag verschillende mogelijkheden: Netflix, VRT Nu, VTM Go, Telenet Play More,… Daar mag je nu ook Prime Video van Amazon bijrekenen. Ze hebben een groot aanbod van films en series dat elke dag wordt uitgebreid.

We leggen hieronder uit hoe deze streamingdienst werkt, hoeveel het kost en welke film & series je kan bekijken.

Hoe Prime Video installeren

Prime Video kan je eigenlijk eenvoudig bekijken op alle mogelijke apparaten:

  • smart TV
  • blu ray player
  • Google Chromecast
  • Apple TV of andere streaming media players
  • computer of laptop
  • smartphone (Android of iOS)
  • tablet (Android of iOS)

Genoeg mogelijkheden dus om het gamma van Amazon Prime Video te ontdekken. Prime Video ziet er op alle apparaten hetzelfde uit zodat het dus zeer herkenbaar is en makkelijk in gebruik.

ONTDEK PRIME VIDEO >

Prijs Prime Video

Het enige dat je nodig hebt om te kunnen beginnen met kijken is een account. Je kan hier je account aanmaken en genieten van een 30 dagen proefperiode. We hebben ook een uitgebreid stappenplan geschreven van het aanmaken van een Prime Video account. Dat kan je hier nalezen.

Als je tevreden bent na de 30 dagen proef, dan kan je overgaan tot een lidmaatschap. De eerste zes maanden betaal je 2,99 Euro per maand. Deze spotprijs geldt als introductiekorting. Na deze eerste maand word je abonnement verlengd betaal je 5,99 Euro per maand. Wat nog altijd een pak goedkoper is dan bijvoorbeeld Netfllix of Telenet Play More.

Je kan kiezen om per maand te betalen maar je kan ook in één keertje een volledig jaar betalen. Je betaalt dan 49 Euro en bespaart op die manier maar liefst 22,88 Euro. Je Prime Video abonnement is trouwens altijd opzegbaar en je bent dus niet gehouden aan opzegtermijnen of dergelijke.

ONTDEK PRIME VIDEO >
The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *