fbpx

Hoe Youtube filmpje delen op Facebook?

Wil je een video die je zag op Youtube delen met je vrienden op Facebook? Dit artikel toont je in enkele stappen de simpelste manier om dit te doen:

1) Open Youtube video

Ga in Youtube naar de video die je wil delen.

youtube video delen op facebook 1

2) Delen – Facebook

Scroll naar beneden terwijl de video die je wil sharen zich afspeelt. Daar zal je een link ‘Delen’ zien. Door erop te klikken, krijg je een heleboel logo’s te zien. Klik op het Facebook logo.

youtube video delen op facebook 2

3) Voeg tekst toe en deel

Indien je wil, kan je nog een tekst toevoegen aan de video die je deelt. Klik vervolgens op Share om het filmpje te delen met de rest van je vrienden.

Wil je het filmpje met iedereen delen in plaats van enkel met je vrienden? Naast de Share button kan je het doelpubliek aanpassen.

youtube video delen op facebook 3

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

1 gedachte over “Hoe Youtube filmpje delen op Facebook?”

  1. Dag Johan,
    Ik wil een youtube filmpje delen op FB, maar ik krijg de irritante tekst steeds te zien : Mijn diavoorstelling en dan daaronder : ik heb deze video gemaakt met de youtube functie voor het maken van diavoorstellingen…zo irritant! Het is mij eigen filmpje en ik heb die tekst al verandert in mijn youtube backoffice..snap het niet. Weet jij hier een antwoord op?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *