fbpx

Hoe zorg je voor leuke uitdeelcadeautjes voor je kind?

Je kind is jarig! En dat mag niet enkel thuis maar ook op school of in de crèche niet onopgemerkt voorbij gaan. Zie je regelmatig originele cadeautjes de revue passeren op Instagram? En wil je de vriendjes of vriendinnetjes van je kind verrassen met zoiets moois? Lees dan snel verder en ontdek onze beste tips voor hippe uitdeelcadeautjes voor verjaardagen.

Gepersonaliseerde geschenkjes

Elk kind blaast graag bellen. Een bellenblaas is dan ook een erg populair en geschikt uitdeelcadeautje. Wil je een stapje verder gaan dan de gebruikelijke bellenblaas die je vindt in de plaatselijke supermarkt? Bestel dan bellenblazen met gepersonaliseerde etiketten met daarop de naam en leeftijd van je kind. Ook potloodkokertjes scoren goed als cadeautjes bij een verjaardag. Zowel potloodjes als bellenblazen lenen zich perfect voor zowel school als crèche. En ook de kokertjes kan je natuurlijk een leuke persoonlijke touch geven door een sticker met de naam van je kind.

Tip: nu je toch bezig bent met het bestellen van gepersonaliseerde geschenkjes, kan je evengoed ineens een uitnodiging maken voor het verjaardagsfeestje van je zoon of dochter. Hiermee bespaar je op de verzendkosten!

Sweet sugar

Word jij ook helemaal nostalgisch wanneer je snoepkettingen met kraaltjes ziet? Je kan ze bestellen in de allermooiste pastelkleurtjes. En ook van artisanale lolly’s kan je toch niet genoeg krijgen? Overdrijf natuurlijk niet met suiker. Check op voorhand het suikergehalte of probeer op zoek te gaan naar suikervrij snoepgoed.

Gezonde traktatie

Niet elke school of crèche is fan van snoep en andere zoetigheden als traktatie. Je kan natuurlijk ook iets gezonds uitdelen zoals een banaan of fruitsateetje. Versier de banaan en maak er een heuse piratenbanaan van. Op Pinterest vind je ongetwijfeld leuke ideetjes om verschillende fruitsoorten te versieren zodat de kids het even leuk zullen vinden als snoepjes!

Zakje met kleine cadeautjes

Schuilt er geen creatief beest in jou maar wil je je kind wel met een leuke traktatie naar school of de crèche sturen? Koop online dan gewoon goedkope uitdeelzakjes (gepersonaliseerd of niet) en stop hier allerlei kleine geschenkjes in zoals een ballon, een lolly, een stuiterbal, stickers, potloodjes of stiften, Play-Doh … Daar maak je kids sowieso blij mee!

Knutselen

Afhankelijk van de leeftijd van je kind, is het fijn om je zoon of dochter mee te betrekken bij het maken van de cadeautjes. Knutsel bijvoorbeeld samen iets. Je kind zal de cadeautjes per slot van rekening uitdelen, dus geef hem of haar voldoende inspraak!

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *