fbpx

Hoeveel kost een ticket voor Tomorrowland 2023?

Hoeveel kost een ticket voor Tomorrowland? Dat is toch wel één van de vragen die iedere dance-liefhebber zich elk jaar stelt. Dé vraag is uiteraard hoe je die tickets van Tomorrowland kan bemachtigen. Daar gaan we je in dit artikel niet mee kunnen helpen (kleine tip: veeeeel geluk & geduld…) maar wel met een overzicht van de ticketprijzen.

Het festival gaat in 2023 terug te beleven zijn in twee weekends: 21, 22 en 23 juli en 28, 29 en 30 juli. Dubbel zoveel kans om een ticket te kunnen scoren (fingers corssed!). Hoeveel kost het nu om er bij te zijn? En wat zijn de verschillende pakketten die je kan aankopen? We geven je graag hieronder een overzicht van alle prijzen & packages die er zijn.

Voorverkoop

De Belgische voorverkoop van de tickets en voor DreamVille is op 28 januari om 11u (noteren in je agenda!). De wereldwijde voorverkoop is iets later die dag, 28 januari om 17u. Ook hier weer twee kansen om er bij te zijn! Niet onbelangrijk om te weten is dat je voor max. 4 personen tickets mag aankopen (uitgezonderd Friendship Garden Package).

Weekend-tickets

Wil je graag een ticket voor het volledige weekend dan moet je kiezen voor een Full Madness Pass. Je hebt dan toegang tot het festival op vrijdag, zaterdag en zondag. Wil je ook toegang hebben tot de VIP zones, dan moet je een Full Madness Comfort Pass aankopen.

Ticket Hoe aan te kopen Prijs
Full Madness Pass wereldwijde voorverkoop 295 Euro
Full Madness Pass wereldwijde verkoop 355 Euro
Full Madness Comfort Pass wereldwijde voorverkoop 500 Euro
Full Madness Comfort Pass wereldwijde verkoop 589 Euro

Dagtickets

Met een dagtickets of een daypass heb je toegang tot Tomorrowland op vrijdag, zaterdag OF zondag. Een van de drie dagen dus. Handig als je bijvoorbeeld geen die-hard festivalganger bent maar toch graag die ene DJ een keertje live zou willen horen. Dit is ook de goedkoopste manier om eindelijk eens de sfeer en ambiance van het beste dancefestival ter wereld te kunnen beleven.

Er zijn verschillende types van dagtickets:

  • Day Pass = 1 dag toegang tot het festival
  • Pleasure Day Pass = 1 dag toegang tot het festival + toegang tot alle comfort zones (= VIP zones) uitgezonderd de mainstage
  • Comfort Day Pass = 1 dag toegang tot het festival + toegang tot alle comfort zones (= VIP zones), dus ook die van de mainstage
Ticket Hoe aan te kopen Prijs
Day Pass wereldwijde voorverkoop 125 Euro
Day Pass wereldwijde verkoop 135 Euro
Pleasure Day Pass wereldwijde voorverkoop 172 Euro
Pleasure Day Pass wereldwijde verkoop 196,50 Euro
Comfort Day Pass wereldwijde voorverkoop 219,50 Euro
Comfort Day Pass wereldwijde verkoop 231,00 Euro

Opgelet, bij de prijzen met je wel nog de “Treasure Case fee” bijrekenen (armbandje en schatkistje). Voor in België is dit 13,50 Euro dat er wordt bijgeteld (Europa = 19,50 Euro en rest van de wereld 27,00 Euro).

Naast deze tickets zijn er ook nog de Dreamville, global journey en hospitality packages. Meer info hierover vind je terug op de website van Tomorrowland zelf.

Bron: tomorrowland.com

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *