fbpx

Hoeveel kost een ticket voor Rock Werchter 2023?

Wat Tomorrowland is voor house/dance/techno-fanaten, is Rock Werchter voor de pop/rock-fans. Van donderdag 29 juni tem zondag 2 juli kan je vier dagen non-stop genieten van de beste rockbands op de verschillende podia op de weiden van Werchter (Rotselaar). Maar hoeveel kost de tickets tegenwoordig? En zijn er verschillende combi-tickets mogelijk? En hoe zit het juist met de drank- en eetbonnen? We geven je hierbij het complete overzicht voor Rock Werchter 2023:

Overzicht ticketprijzen

Tickets Hoe aan te kopen Prijs
Donderdag 29 juni www.ticketmaster.be 125 Euro
Vrijdag 30 juni www.ticketmaster.be 125 Euro
Zaterdag 1 juli www.ticketmaster.be 125 Euro
Zondag 2 juli www.ticketmaster.be 125 Euro
Combi-ticket voor alle 4 de dagen www.ticketmaster.be 266 Euro

Alle tickets zijn inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Waar kan je de tickets aankopen?

Tickets voor Rock Werchter 2023 zijn enkel en alleen online aan te kopen via www.ticketmaster.be. Laat je dus niets wijsmaken door andere websites! Tickets ruilen kan eventueel wel maar gebruik hiervoor enkel erkende sites.

Tickets en openbaar vervoer

Alle tickets zijn inclusief het openbaar vervoer. Dat wil zeggen dat elk festivalticket eigenlijk ook een gratis trein- of busticket is naar en van de festivalweide. Handig!

Campings

Als je op Rock Werchter wilt overnachten dan zijn er genoeg mogelijkheden qua campings. We hebben hieronder alles opgesomd maar verwijzen graag door naar de website van Rock Werchter zelf voor alle details en specificaties.

Camping Regular = 30 euro en geldig van donderdag 8u tot maandag 12u. Dit zijn campings met gewoon basiscomfort en worden uitgebaat door plaatselijke verenigingen.
Camping The Hive = 30 euro en geldig van woensdag 16u tot maandagmiddag 12u. Dit ticket biedt je gegarandeerd een campingplek op The Hive.
The Hive Resort = deze camping is er voor iemand die iets meer wilt. Je kan er bijvoorbeeld je tentje huren of gratis douches gebruiken. Prijzen gaan van 450 Euro tot 1.500 Euro.
The Hive My Space= wanneer je nood hebt aan extra vierkante meters ruimte. Ook hier variëren de prijzen afhankelijk van je wensen. Er zijn verschillende packages beschikbaar.
Camping Mobilhome = zoals de naam het zegt, gaat het hier over een camping voor festivalgangers die een eigen mobilhome hebben. Afhankelijk van het aantal personen die blijven overnachten varieert de prijs van 150 Euro tot 270 Euro.
The Hive ADL = deze camping is specifiek ingericht voor mensen met een handicap, vlakbij de ingang van het festivalterrein. Prijzen zijn op aanvraag./

Drank- en eetbonnen

In het Festivalpark kan je met de drank- en eetbonnen op verschillende plaatsen eten en drinken aankopen. Okk in camping The Hive zijn deze bonnen te gebruiken. Je kan ze in voorverkoop aankopen voor 3,25 Euro per bon. Bonnen zijn in voorverkoop verkrijgbaar in tranches van 20, 40, 60 of 80 stuks.

Niet onbelangrijk weetje voor de doorwinterde festivalganger: de aangekochte drank/eetbonnen zijn enkel voor Rock Werchter in voorverkoop verkrijgbaar, niet voor de andere festivals Rock Werchter Encore, Werchter Boutique en TW Classic. Alle bonnen zijn slechts geldig op het overeenkomstige festival, je kan dus geen pintje kopen met bonnen van RW op TW Classic of omgekeerd.

Bron: rockwerchter.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *