fbpx

Wat is de internetsnelheid van Scarlet?

Als je kiest voor het internet van Scarlet dan kies je voor het goedkoopste internet van België. Althans, dit is wat Scarlet zelf beweert. Maar klopt dit effectief wel? Verderop in dit artikel vind je het antwoord. En heeft de goedkope prijs ook een impact op de snelheid ervan? Want je kan dan wel de goedkoopste zijn maar hoe zit het met de snelheid? Hieronder vind je ook een antwoord op hoe snel Scarlet internet nu is.

Snelheid Scarlet internet

De snelheid van het internet van Scarlet hangt af van het gekozen abonnement. Er zijn drie formules/pakketten waarin internet zit:

SCARLET POCO = 23€ per maand

SCARLET LOCO = 32€ per maand

SCARLET TRIO = 40€ per maand

  • Max. surfsnelheid van 50 Mbps
  • Onbeperkt surfen
  • Modem inbegrepen
  • bij Scarlet TRIO is het internet onderdeel van het pakket met TV en telefonie
  • Meer info over Scarlet Trio

Opgelet, onbeperkt is niet onbeperkt… Je kan surfen en downloaden toto 500 GB per maand. Nadien daalt je snelheid tot 3Mbps. Je kan eventueel dan nog via de Comfort-optie extra volume aankopen. Voor 5 Euro per maand kan je tot 1 TB surfen zonder snelheidsbeperking.

Scarlet goedkoopste internet?

Is Scarlet nu ook effectief het goedkoopste internet op de markt zoals ze zelf beweren? Toch als het gaat over onbeperkt internet met een snelheid van 50 Mbps. En natuurlijk geldt hier ook weer de opmerking van hierboven. Ga je over de limiet van 500 GB dan wordt de snelheid beperkt tot 3 Mbps.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Bron: scarlet.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *