fbpx

iPhone pincode/toegangscode vergeten? Wat nu

Ben je de pincode of toegangscode van je iPhone vergeten? Wel, het is ontzettend vervelend om je GSM naast jou te hebben liggen en te zitten staren op de boodschap ‘Sim vergrendeld’ of ‘iPhone is geblokkeerd’ terwijl je er niets kan aan doen. Of toch wel, want gelukkig zijn er 2 methodes die we je kunnen meegeven om je iPhone te deblokkeren:

Methode 1: Via iTunes

Sluit je iPhone aan op de computer waarop je de iPhone eerder met iTunes gesynchroniseerd had. Meteen zal iTunes zich dan openen. Vink het vakje iPhone reservekopiëren coderen aan. Automatisch zal iTunes dan vragen om een wachtwoord te kiezen om je reservekopie te beveiligen. Wanneer je dit hebt gedaan, kan je dan een reservekopie terugzetten en terug gebruik maken van je iPhone zoals voorheen.

iphone pincode vergeten 1 iphone pincode vergeten 2

Methode 2: Via Apple ID

Een andere methode om je iPhone te deblokkeren is die via de Apple ID en iCloud. Ga naar http://www.icloud.com , login met je Apple ID en kies dan de applicatie zoek mijn iPhone. Vanop een afstand kan je dan de iPhone wissen, zoals we hieronder tonen.

Wanneer je dat gedaan hebt, kan je de iPhone terug opnieuw instellen als nieuw apparaat met een nieuwe pincode of toegangscode. Je contactgegevens, foto’s, enz. die je via iCloud hebt bewaard, kan je dan vanuit iCloud terug inladen.

iphone pincode vergeten 3 iphone pincode vergeten 4 iphone pincode vergeten 5

 

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *