fbpx

Hoe mijn Facebook account deactiveren?

In Facebook kan je er voor zorgen dat je account tijdelijk op non actief gezet wordt door deze te deactiveren. Daardoor kan niemand nog gegevens over jou vinden tot wanneer je het account later weer activeert door opnieuw in te loggen met je e-mail en wachtwoord. Je account deactiveren doe je zo:

Stap 1: Ga naar ‘Accountinstellingen’. Klik rechtsboven op het tandwiel en kies daar ‘Accountinstellingen’ in het uitvouwmenu.
Stap 2: Beveiliging > Je account deactiveren. In het linkermenu selecteer je de tab ‘Beveiliging’. Als je daarop klikt zie je onderaan de knop ‘Je account deactiveren’. Met deze knop kan je je profiel tijdelijk onzichtbaar maken (tot wanneer je weer inlogt).

Zo kan je dus je profiel tijdelijk op non actief zetten:

Facebook deactiveren 1 Facebook deactiveren 2

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.