fbpx

Hoe Mobile Vikings zakelijke klant worden?

Mobile Vikings is de rijzende ster onder de telefoonoperatoren met een pak goedkope data. Maar geldt dat aanbod ook voor zelfstandigen met een eigen bedrijf of voor grotere bedrijven met meerdere werknemers? Het bedrijf heeft immers geen aparte rubriek ‘bedrijven’ op zijn website.

Om een antwoord te vinden op de vraag of Mobile Vikings ook een B2B of ‘zakelijk’ aanbod heeft, stelden we de vraag aan Mobile Vikings. En het antwoord is ‘ja’. Dit is wat je te doen staat:

Stap 1: Open de Mobile Vikings website

OPEN HIER DE WEBSITE >

Stap 2: Kies rechtsboven Simkaart aanvragen en kies het type abonnement dat je wenst aan te gaan op naam van het bedrijf.

Stap 3: In de 5e stap van het proces wordt het belangrijk voor jou als zelfstandige. Want daar moet je aanduiden ‘Ik heb een bedrijf’ (zie afbeelding hieronder).

Daar kan je dan je bedrijfsnaam en BTW-nummer invullen. Op die manier wordt je abonnement automatisch een B2B abonnement onder een zakelijk account.

mobile vikings B2B

Met dank aan: mobilevikings.be

Bij Moible Vikings stel je je abonnement zelf samen
The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *