fbpx

Hoe naar Amerika bellen?

Kreeg je van iemand een telefoonnummer uit Amerika mee en vraag je je af hoe je hen nu moet bellen vanuit Nederland of België? Om naar de Verenigde Staten te bellen, gebruik je het landnummer + 1 (=001) + het Amerikaans telefoonnummer. Daarmee weet je wel nog niet alles. We geven hieronder een voorbeeld mee van hoe je naar Amerika kan telefoneren:

Voorbeeld

We nemen het telefoonnummer van AXA Amerika als voorbeeld. Het telefoonnummer dat op de website van het lokaal bedrijf in Alabama staat bevat 10 cijfers: (205) 970-5200. De 205 duidt aan dat het een nummer in de zone van Alabama is.

Wat doe ik ermee?

We zetten de 001 (het landnummer van Amerika) ervoor. Als we nu bellen naar 001 205 970 5200 komen we rechtstreeks uit bij AXA in Alabama.

Vaste nummer – zones

Alle zonenummer bestaan uit 3 cijfers (vb. Hawaii = 808). Elke staat heeft verschillende mogelijke combinaties van zonenummers.

Tip: doe je voordeel met Orange!

Wil je voordelig bellen én surfen tegelijkertijd? Check dan zeker de verschillende abonnementen van Orange. Ze geven nu 50% korting op de eerste drie maanden. Want bellen via het internet is natuurlijk ook een optie door bijvoorbeeld gebruik te maken van WhatsApp. Je vindt de overzichtspagina hier: voordelige abonnementen Orange.

Zoek je iemand?

Dan vind je een telefoonboek online op http://www.whitepages.com/
The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *